6 juni 2010

WEEKEND HAUL

Een kleine haul van de afgelopen dagen, die ik even allemaal samen zet. Eerst en vooral de Shu Uemura wimperkruller. Ik kocht deze op Eva's blogsale en vrijdagavond had ik hem in handen!Ik heb jarenlang een wimperkruller van de Hema gebruikt. Ik dacht altijd dat er geen verschil kon zijn tussen deze en duurdere wimperkrullers. Ik moet toegeven dat ik toch fout zat. De vorm van de Shu Uemura is anders, compacter precies, en past dus beter op mijn oog. Het materiaal is ook een beetje steviger, zwaarder.

Een tijdje geleden kocht ik de Koh Calcium Nail Whitener. Op zich zijn mijn nagels wel steviger, maar ik heb nog steeds last van schilferende nagels. Dat is erg vervelend, zeker als je net nagellak hebt opgedaan en er dan zo een stuk afkomt. In de parfumerie wisten ze me te vertellen dat het niet altijd correct is om een nagelverharder te gebruiken om dit probleem op te lossen. Schilferende nagels wijzen op droogte, dus moet je je nagels juist gaan voeden met een olie. De Calcium Nail Whitener kon ik er dan ook gewoon bij blijven gebruiken. Ik had de keuze tussen een olie van Koh en eentje van Herôme, maar ik blijf bij Koh. Ik zal het Koh Essential nail serum de komende 3 weken dus dagelijks gebruiken en erna een grondige review kunnen geven!

Koh Essential Nail Serum, 24,95 Euro in de Ici Paris XL.

Verder kocht ik ook een bokkenpootje. Deze van Koh had een iets steviger pootje en daar ging mijn voorkeur naar uit.


Koh bokkenpootje, 5,00 Euro in de Ici Paris XL. (Trouwens, het merkloze, minder stevige bokkenpootje kostte 4,00 Euro, om maar even aan te geven dat Koh niet spectaculair duurder is)

Mijn zelfbruinerspray voor het lichaam is bijna op (lees hier de review) dus ik was ook op zoek naar een nieuw product. Ik ben op zich best tevreden van de Garnier-spray, maar ja, het kan altijd beter, denk ik dan. Voor mijn benen kocht ik dan ook deze Clarins Delicious Self Tanning Cream. Het is een gekleurde zelfbruiner, wat het voordeel biedt dat je ziet waar je smeert, en hopelijk dus ook beseft dat je niet te veel op je knieën en voeten mag smeren :-) De kleur ziet er een beetje angstaanjagend uit in het potje, maar gelukkig verdwijnt dat met het aanbrengen! Verder rook deze zelfbruiner ook best goed, dus ik wilde hem wel aan een test onderwerpen.


De Clarins Delicious Self Tanning Cream kost 28,00 Euro in de Ici Paris XL.
Share:

15 opmerkingen

 1. Ik ben benieuwd naar die zelfbruiner! En ik wist ook niet dat er zo'n verschil kon zitten in wimperkrullers, moet ook maar eens voor een goede gaan kijken dan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahh dat bokkenpootje ga ik ook halen, was ik net naar op zoek, thx :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spulletjes! Ik heb een goedkope wimperkruller die onderaan mijn stash beland is omdat het effect amper zichtbaar was. Misschien moet ik ook eens in een betere investeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Amber en Ann: Ja, ik dacht altijd dat een wimperkruller toch een wimperkruller was, ongeacht van welk merk.
  @ vivaglamx3: Jep, heel handig dingetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk geshopt! ik wil dat koh bokkenpootje ook nog eens halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goh ik dacht idd dat KOH altijd zo ontzettend veel duurder was! Fijn dat je de prijzen erbij hebt gezet! Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oeh die wimperkruller ziet er interssant uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh is die van Shu Uemura echt zoveel beter? Ik gebruik een van Sephora en ben daar eigenlijk tevreden over maar als het beter kan :p
  Als je trouwens nog tips hebt ivm Athene mag je het altijd laten weten, want ben daar nog nooit geweest en moet na de examens nog een kot/appartement zoeken ook en heb dus geen idee in welke buurt ok, veilig is en wat niet. Een hoop werk dus nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke shopjes, dat KOH bokkepootje verkopen ze dat in alle filialen of weet je dat niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Tine: Ik had eentje van de Hema en die was maar meh. Ik vind die van Shu oprecht beter, maar als jij al prima tevreden bent met die van Sephora, moet je uiteraard geen nieuwe kopen :-) Ik zal eens horen bij mijn familie of ze nog goede tips ivm Athene hebben. Ik ben er zelf maar een keer geweest, maar dat is al heel lang geleden. De laatste jaren bezochten we vooral eilandjes.
  @ Beautymirror: Volgens mij verkopen ze dat in alle filialen; ik heb toch al in elk filiaal Koh gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. is die van Shu het waard? ik zat er aan te denken hem via ebay te kopen! ;o

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Robin: Wel ja, waard... Ik vind van wel, maar schiet me nu niet dood als je hem niet zo goed vindt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ben vandaag ook het bokkenpootje gaan kopen yay :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig