19 juni 2010

REVIEW CLARINS DELICIOUS SELF TANNING CREAM

De Clarins Delicious Self Tanning Cream is een zelfbruiner in een potje en is volgens de verkoopster in de parfumerie een van de best verkopende zelfbruiners. Het is geschikt voor het gezicht en het lichaam. De verpakking is alvast aantrekkelijk: goudbruin met gouden accenten. Ik vind het wel grappig dat alle merken zelfbruiners verkopen met verpakkingen in oranje, gouden en bronzen tinten. Moet dat bij ons iets triggeren? In het doosje zit er ook een spateltje. Heel fijn voor de hygiëne, maar na een tijd was ik toch meer geneigd om het product rechtstreeks op mijn vingers te nemen. Ongeduldig, hè.Is het ook delicious? Waar het mij echt aan doet denken, qua kleur en textuur, is een potje Alpro Soya Caramel. Ken je dat? Het zit een beetje tussen mousse en gelei, als dat je wat wijzer maakt. De geur is ook niet de standaard zelfbruinergeur, maar eerder een frisse geur.

Do not eat!


Het is dus een gekleurde zelfbruiner, dat het aanbrengen zou moeten vergemakkelijken omdat je kan zien waar je niets smeert, en ook waar je te veel smeert. Zien waar je smeert, echt? Ik weet niet of dat nu echt het wondermiddel is voor klunzen als mezelf, hoor. Uiteindelijk smeer ik ook nog gewoon zoals ervoor en terwijl je smeert, verdwijnt de kleur natuurlijk.

Niettemin brengt deze crème wel gemakkelijk aan en lukt het mij zelfs om een gelijkmatig kleurtje te krijgen! Geen grove vlekken zoals bij de L'Oréal Sublime Bronze melk. Jeeeej!

Zoals bij elke zelfbruiner wordt aangeraden om op voorhand te scrubben. Clarins raadt zelfs aan dit een dag op voorhand te doen, om het effect te verhogen. Dan neem je wat crème op je vingertoppen en breng je dit gelijkmatig aan. Ik doe het voor mijn benen als volgt: ik werk met lange halen, zodat alles gelijkmatig bedekt is en dan begin ik in te masseren. Maar je kan dit dus op je hele lichaam en op je gezicht gebruiken. Uiteraard oppassen met wenkbrauwen en haargrens en altijd, altijd, altijd je handen goed wassen na gebruik!

Clarins Delicious Self Tanning Cream, 28,00 Euro voor 125 ml in de Ici Paris XL.
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik vind dit één van de betere zelfbruiners die ik al heb getest (en dat zijn er wel enkele ;))

  De kleur is idd heel natuurlijk maar ik heb me een beetje gestoord aan de geur achteraf. Wat vond jij van de geur?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Eva: Hmm, ik ruik de volgende dag eigenlijk niets. Na applicatie ruik ik het wel nog, maar daarna verdwijnt het bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geur al wel niet kan doen he! Ik moet toch ook eens een self tanner gebruiken, maar ben echt te huiverig daarvoor! Gelukkig wordt ik stukje bij beetje overgehaald door alle bloggirls!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed, wel grappig dat hij gekleurd is, maar of het nu zoveel uithaalt? Ik zou hem ook wel eens willen proberen.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je het al aan je gezicht gebruikt, ben ik wel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb de gel ervan, ben er ook tevreden mee ! zo'n potje is ook wel handig ja..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die ga ik tegen de winter zeker halen! dan heb ik altijd een kleurtje uit een potje nodig :p xx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig