23 juni 2010

REVIEW ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR

Ik kreeg enkele jaren geleden een miniversie van de Estée Lauder Advanced Night Repair bij aankoop van een dagcrème en sindsdien ben ik het blijven gebruiken. Het is in mijn ogen niet enkel bedoeld voor de rijpere huid, hoewel hij daarvoor zeker ook geschikt is.


De ANR heeft verscheidene awards gewonnen (onlangs won het nog een I Love Beauty Award!) en dat is in mijn ogen geheel terecht.

Een fantastisch serum, dat zijn beloften nakomt. Ik ben er zo vol van, dat ik er zelf mee in het eerste Beauty & You-magazine van de Ici Paris XL heb gestaan. En voor wie het zich mocht afvragen... nee, ik heb daar absoluut niets voor gekregen, geen geld en ook geen producten. Ik vind dit oprecht een supergoed product, dus wil ik mijn ervaringen delen met de wereld.

De ANR is een serum dat je dagelijks kan gebruiken. Er is eveneens een ANR Concentrate, dat specifiek bedoeld is als kuur, maar ik heb dus enkel de gewone ANR.


Wat doet het nu eigenlijk? Het serum werkt intensief in op de bestrijding van opgelopen 'schade', zowel curatief als preventief. Het is ook een antiverouderingsserum en vermindert rimpels. Dat klinkt misschien nogal zwaar, maar zoals ik al zei, gebruik ik dit serum preventief. De ANR zou tot 90% van de vrije radicalen (stress, UV-stralen, vervuiling) die je huid elke dag moet ervaren, neutraliseren. Deze invloeden van buitenaf zorgen juist voor veroudering van de huid. Het gebruik van de ANR moet leiden tot een zichtbare verbetering van de huid, op vlak van fijne lijntjes, een gelijkmatige huid en een onmiddellijke hydratatie.


Ik gebruik de ANR elke avond, nadat ik mijn huid gereinigd heb. Het heeft een heel handig pipetje, waardoor je goed kan doseren en ik dus niet te veel gebruik. Ik gebruik enkele druppeltjes per keer. Om je een idee te geven: ik vul het pipetje voor 1/3e, en druk dan een keer (1 à 2 seconden, niet meer) op het pipetje om de vloeistof op mijn hand te krijgen.

Uitgesmeerd op mijn hand

Ik smeer het dan uit op mijn gezicht en hals (want ook de hals veroudert, hoewel we ze vaak stiefmoederlijk behandelen) en laat het even intrekken. De emulsie is erg zacht en trekt snel in. Ik voel dat mijn huid de ANR absorbeert, dus ik krijg eigenlijk een instant-hydraterend gevoel.

En na ongeveer een minuutje, volledig ingetrokken

En dan is het natuurlijk de vraag wat je voor dit goedje betaalt. Dat is een heel ander paar mouwen, want voor een flesje van 30 ml ANR betaal je maar liefst 65,10 Euro. Voor mij is dit nog te verantwoorden, omdat ik er erg weinig van nodig heb per keer en omdat ik oprecht goede resultaten ervaar. Ik kan me inbeelden dat de prijs je zou afschrikken, maar als je echt op zoek bent naar een goed serum, kan ik deze ANR wel aanraden.
Share:

12 opmerkingen

 1. Om een beetje reclame te maken ;-): Rivella heeft een gelijkaardig serum. En uit onderzoek is gebleken dat het een waardige concurrent is van ANR. En dat voor zo'n 18 euro. :)
  Ik heb beiden al gebruikt. Ik vind de geur van ANR lekkerder. Ik gebruik nu het serum van Rivella voor mijn decolleté. En ik vind dat ik 's morgens minder slaaprimpels heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb er gisteren van gehoord via een vriendin maar jammer genoeg zat die ook zonder (reeds meer dan een jaar) vermits hier niemand in de buurt zo'n party geeft. Dus moeten we noodgedwongen dure serums gebruiken zoals ANR maar ik ben er niet tevreden over en zodoende opzoek naar een ander (goed) product. Gebruik gezichtscreme van Dior Capture totale creme multi perfection en oogcontour van shiseido. Voor de hals en decollete gebruik ik Resilence van Estee Lauder (omdat ik die niet in mijn gezicht kon verdragen). Hopelijk leest iemand uit Herk-de-stad dit berichtje en misschien komt er dan toch een homeparty van rivella in de buurt.... ;-)

   Verwijderen
  2. Als jarenlange gebruiker van Rivella kan ik niet anders dan bevestigen dat de produkten van RIVELLA op zn minst evenwaardig zijn als andere (véél duurdere) bekende merken. Meer nog: ze zijn GEZOND voor de huid aangezien ze op plantaardige basis zijn.

   Verwijderen
 2. Woah duur! Maar het klinkt wel erg fijn! Ik heb ook een serum voor mijn gezicht en die is ook zo duur, maar die zat ik een goodiebag gelukkig. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke review!

  Het kon niet anders dan een supergoed product zijn, dus ik plaats hem zeker op mijn verlanglijstje. Ik heb mij onlangs laten verleiden tot de aankoop van de généfique (87 euro!!). Ik vond dat ik mezelf eens mocht trakteren :). Maar als hij op is, wil ik de ANR zeker aanschaffen.

  Beate, waat heb je die Rivella gekocht? Het merk is mij onbekend...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb hiervan een staaltje gekregen en als dat op is koop ik me een fullsize product!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Veronique: Rivella kan je kopen op van die home parties. Dus niet in de winkel of via internet, maar wel bij consulentes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh klinkt super! Wil ik ook wel eens uittesten, misschien eens ergens gaan horen voor een staaltje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is inderdaad een prachtig product! Ik zou het alvast niet meer willen missen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ons "roos fleske" of Derma Repair complex van Rivella is idd een topperke ;-)) Ondertussen hebben we dat ook met extra lifting.
  Rivella kan je idd aankopen op homeparty's via onze consulentes! Een gezellig avondje/middagje met wat vriendinnen en onze productjes worden jullie zo vrijblijvend aangeboden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. een consulente in de buurt van tienen of leuven mss??? dringend aub

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je ooit nog een consulente moest nodig hebben mag je me steeds contacteren!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig