14 juni 2010

REVIEW YSL VOLUME EFFET FAUX CILS NOIR RADICAL

Mijn liefde voor de YSL Volume Effet Faux Cils gaat diep! Ik heb al eerder geschreven over deze fantastische mascara. Met Noir Radical introduceert YSL een nieuwe versie van deze welbekende mascara.


Noir Radical is een diepere zwarte mascara, met dank aan minerale pigmenten die intenser zijn dan de traditionele zwarte ijzeroxidepigmenten. YSL gebruikt hiervoor een driedubbel omhullend complex: een coating film om de wimpers intenser te maken, een conditioning film voor krullende wimpers en een fixing film voor een langdurig kleureffect.


Hoe breng je de mascara het beste aan? Plaats de borstel tegen de wimperlijn en breng de mascara aan in een zigzaggende beweging. Druk de borstel dan nog eens lichtjes tegen de wimpers om het kruleffect te verhogen.

Dat het een dieper zwart is, merk ik echt, zeker als ik met mijn make-upremover aan de slag ben. Het heeft toch iets meer werk nodig om alle restjes volledig te verwijderen. Maar dat heb ik er eigenlijk wel voor over.


Ik vind dit nog steeds de beste mascara en het beste borsteltje ooit. Het ziet er zo simpel uit, zonder franjes en gadgets, maar het is echt wel fantastisch. De Noir Radical geeft een extra dimensie aan zwarte mascara. Dit is een dikke 10/10!!

Edit: een voor- en na-foto, op request!

Ik heb erg fijne, dunne wimpers :-(

Volume!
Share:

6 opmerkingen

 1. Misschien moet je ook een foto plaatsen van je ogen zonder en met de mascara zodat we het effect kunnen zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het borsteltje ziet er in elk geval goed uit!
  Een foto voor en na zou idd leuk zijn, dan zien we ook het effect ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zou hem alleen al kopen voor de verpakking :)

  Ps Ik heb je getagd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klinkt goed! hij ziet er ook zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig