11 juni 2010

REVIEW CHANEL PRECISION LOTION CONFORT

Eerder schreef ik al over de Chanel Précision Lait Confort. De bijbehorende toner is de Lotion Confort. Het heeft eigenlijk dezelfde werkende ingrediënten als de Lait Confort, dus klik hier om het artikel nog eens te lezen.De Lotion Confort wordt verkocht in een flesje van 200 ml en heeft een schroefdop met een klein gaatje, dus geen gevaar voor overloedig gebruik of verspilling.

De toner is alcoholvrij en ruikt lekker! Ik gebruik hem op een watje en ga er dan mee over mijn gezicht. Ik blijf achter met een fris en zuiver gevoel. Geen plakkerige waas, maar een aangename ervaring.

Het nadeel is dat deze toner niet budgetproof is. Toch vind ik het een fijn product en de moeite waard.

P.S.: Een budgetvriendelijke toner die ik ook fijn vind, is die van Bourjois, toevallig het zusje van Chanel :-)
Share:

3 opmerkingen

 1. heb hem ook aleen die purete versie, maar je doet er wel een tijdje mee voor het geld dus ik vind het wel waard =) !
  oooh en jouwe ruikt wel lekker =( mijne ruikt naar zeep haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die van bourjois is idd heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind bourjois echt zo een fijn merk :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig