26 juni 2010

YSL ROUGE VOLUPTE 26 PECHE TENDRESSE

Oh my freaking god... de award voor de mooiste verpakking gaat toch wel naar YSL. Met de Rouge Volupté introduceerde YSL een gamma aan lipsticks om u tegen te zeggen, al was het maar voor de verpakking.

Eigenlijk is de term verpakking niet goed genoeg voor dit staaltje pracht en praal. Kijk en oordeel zelf...
YSL belooft zowel genot, schittering als comfort, gepaard gaande met de bescherming van SPF 15.

Kenmerkend voor de Rouge Volupté-lippenstiften is hun zachte textuur. Ze glijden heel gemakkelijk over de lippen, laten een mooie kleur na en hebben een drievoudige werking: hydraterend, voedend en herstellend.

Het gaat er inderdaad enorm gemakkelijk op. Dit is een zachte èn gepigmenteerde lippenstift! Omdat het er zo gemakkelijk op gaat, is het belangrijk om een lichte hand te hebben. Ik smeer heel lichtjes of dep de kleur op mijn lippen en dat is voldoende. Als ik hiermee voluit zou smeren, weet ik niet of ik nog wel de straat op zou durven... :-)

Zonder flits - daglicht

Met flits - daglicht

Aan kleur trouwens geen gebrek: de Rouge Volupté-lijn heeft een uitgebreid kleurengamma met liefst 32 gesatineerde kleuren. Ik koos voor nummer 26, Pêche Tendresse, een mooie perzikroze kleur. De foto met flits is meer waarheidsgetrouw. Een croque monsieur later zit de lippenstift er nog, niet meer helemaal perfect, maar nog steeds zichtbaar!

Handig is het ingebouwde spiegeltje op de dop

Elke huls heeft in het midden van de huls de kleur van de lippenstift, heel fijn, want zo moet je niet zoeken naar namen of nummers, je ziet meteen welke kleur het is.

Struikelblok hierbij is de prijs. Dit is geen lippenstift waarvan ik er ongegeneerd 5 tegelijk koop. Het is eerder een kleine verwennerij. Nochtans bevat deze lippenstift 4 gram product, wat op zich wel mooi is.

YSL Rouge Volupté, 23,76 Euro in de Ici Paris XL.
Share:

9 opmerkingen

 1. Oh wow, mooie verpakking, mooie kleur.... geweldig gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb er ook ééntje. Ik vind dat ze echt lekker ruiken en proeven naar watermeloen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel erg mooie kleur! Persoonlijk vind ik de verpakking een tikje te kitsch, wel heel classy, maar kitsch. (en kitsch is echt zo iets typisch: love it or hate it) maar wel heel handig met het spiegeltje! Dat zouden meer merken moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die verpakking juist prachtig! Bourjois heeft in sommige lipsticks trouwens ook zo'n spiegeltje. Handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, wauwauwwauw... Die is toch echt wel mooi :)

  x Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thx! ik zat al een tijdje te twijfelen of ik deze wou of de sensual silk ik vind ze beiden zo mooi :d ik had ze trouwens wel duurder verwacht 30 euro ofzo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die verpakking is echt prachtig, deze kleur is ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig