Vandaag ontving ik mijn pakje van Vente Exclusive met de Lavand-kleedjes. Ik heb er deze keer toch wel even op moeten wachten en ik kreeg ook het nieuws dat een van mijn bestellingen niet kon worden geleverd. Helaas, maar geen ramp, want de vier overige kleedjes zijn ook de moeite!

Kort enkele fotootjes, maar wanneer ik ze draag, komen er ook OOTD's van!


10 reactie(s):

 1. links onder is het leukst !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaw! Ik ben jaloers! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super mooi en zomers!! like it!!

  ik heb je getagged voor de sweet blogger award sweetie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ze zijn écht heel mooi! Jammer van dat ene jurkje, maar deze zijn ook heel mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, echt heel mooie kleedjes! Kan niet wachten om ze allemaal aan te zien ...

  BeantwoordenVerwijderen