27 augustus 2010

REVIEW KORRES POMEGRANATE CLEANSING SCRUB


Ik kocht deze Korres reinigende scrub voor de vette tot gecombineerde huid met granaatappel en olijfpitten tijdens mijn laatste shoptripje in Antwerpen.

Korres zegt:
Een romige scrub met korreltjes van natuurlijke oorsprong. Granaatappelextract trekt de poriën samen en geeft de huid een jong aanzien.

Zoals je kan zien, krijg je in het Nederlands wat minder uitleg dan in het Engels, da's een beetje jammer. Nu heb ik daar persoonlijk geen last van, maar toch.
Ik vind granaatappels echt lekker, dus ik werd aangetrokken tot dit product :) Korres producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen, propyleenglycol en ethalonamines. Oftwel: een natuurlijk product.

Alle verpakkingscomponenten zijn gerecycleerd en op de doos staat meer info over de productformule. De tube is half wit, half roze (jeej!), heel simpel, maar effectief. Als je al ooit al granaatappel hebt gegeten, weet je dat het niet sterk ruikt. Dus als je aan de scrub ruikt, herken je meteen de olijven. Voor mij is dat een bekende en geliefde geur, maar ik denk dat het voor sommigen raar zal ruiken. Laat je er echter niet door ontmoedigen!

Hoe te gebruiken? Breng het aan op een schone, natte huid en vermijd daarbij de huid rond de ogen. Masseer het zacht in met cirkelende bewegingen en goed afspoelen met voldoende water. Je kan dit om de 5-7 dagen gebruiken. Je ziet op de swatch op mijn hand de olijfpitten zitten, dus dit is zeker geen scrub voor dagelijks gebruik!

Wat denk ik ervan? Het is een crèmige scrub en hoewel je de olijfpitten kunt zien en voelen, vond ik het helemaal niet ruw voor mijn huid. Ik krijg er een heel zacht huidje van! Je hebt ook niet veel product nodig, slechts een klein nootje, dus deze tube gaat lang mee. Ik ben er wel tevreden van!

Korres pomegranate cleansing scrub - 40 ml - 19 Euro
Share:

9 opmerkingen

 1. Klinkt en ziet er supergoed uit!!
  Ik hou van scrubs, dus deze zet ik zeker op mijn wishlist!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I like scrubjes!! <3 Ben dan ook zeker benieuwd naar deze scrub!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze wil ik ook eens proberen!
  Hebben ze ook lichaamsscrubs denk je?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er fijn uit! Waar in A'pen heb je hem gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt goed! En die tube is zo girly!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Eva: Ja, ze hebben ook lichaamsscrubs! En douchegels, bodymilks, body butters enzovoort :)
  @ Misswhitemilkyway: In de Europa Apotheek. Op de website van Korres kan je verkoopsadressen vinden met je postcode: www.korresbelgium.be - maar niet alle apotheken hebben het hele gamma.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig