30 augustus 2010

RIMMEL MOISTURE RENEW LIPSTICK NUDE DELIGHT


Dit is geen nieuw product, maar ik kocht deze Rimmel Nude Delight pas recent aan (en daarmee is mijn lipproduct no-buy officieel helemaal doorbroken, foei!). Met make-up leg ik de focus meestal op mijn ogen, dus dan houd ik mijn lippen liever wat neutraler. Maar ik kan niet alle zogenaamde nude kleuren aan, want ik wil er ook niet als een lijk uitzien.

Deze nude kleur heeft een tikkeltje roze in zich verwerkt en is dus wel perfect voor mij. Het glijdt gemakkelijk op de lippen en heeft een creamy structuur, wat wel hoort in het concept van Moisture Renew, zoals het wordt verkocht. De lippenstift zelf ruikt ergens naar, al kan ik niet meteen zeggen naar wat. Het is wel niet slecht, ik heb al heel wat slechtere lippenstiften geroken.

De verpakking is schattig, mooi paars met een kroontje op de dop - je voelt je er een echt prinsesje door! De prijs valt goed mee en ik ben blij dat ik hem gekocht heb!

Rimmel Moisture Renew Lipstick in Nude Delight - 9,99 Euro
Share:

14 opmerkingen

 1. Oewh, ziet er prachtig uit! Heb zelf ook 2 nude lipsticks, maar ik vind ze mij niet heel mooi staan. Ben meer van de opvallendere kleurtje ;)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Das echt een mooie kleur,ik ben al een tijdje op zoek naar een nude kleur die niet te is :) misschien ga ik die wel halen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb hem ook en het is een goede draagbare nude! de beste uit het kruidvat vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat is een mooi kleurtje! Ik heb er een van Rimmel die bij nader inzien toch te donker is haah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze wil ik al heeeel lang! Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi kleurtje!! helemaal mijn stijl!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. echt een mooi nude kleurtje. rimmel lipsticks vind ook echt fijn voor hun $$

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh I love it, wanting to go buy it now!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi maar voor mij is dat geen nude kleur, het is eerder een my lips but better kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie kleur, je hebt trouwens mooie lippen !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. verpakking is inderdaad cute! en de kleur is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig