25 augustus 2010

URBAN DECAY NAKED PALETTEVanaf het moment dat ik dit palet zag, wilde ik het hebben. Ik spring meestal niet direct op nieuwe collecties of paletten, maar deze is gewoon zo ongelooflijk mooi! Soms is het echt verschrikkelijk om te zien hoeveel beauty er overal beschikbaar is, behalve in ons kikkerlandje! Waarom hebben wij geen Sephora?? Maar dat is inspiratie voor een ander artikel :)

Het minste wat je van het Naked Palette kan zeggen, is dat het erg gewild is. Op Twitter lieten mensen elkaar weten waar ze hun exemplaar gekocht hadden en of er nog meer beschikbaar waren. In veel winkels is het uitverkocht en op YouTube kan je er al talrijke filmpjes over vinden.

Toen ik op de UD-website op het palet aan het kwijlen was, viel het me ineens te binnen dat mijn tante op reis was naar de VS. Ik stuurde haar dan ook e-mail, hopende dat ze het zou lezen. Ze heeft het inderdaad gelezen èn ze heeft een palet voor mij gevonden!

Op bovenstaande foto's de eerste eye candy.... Ik heb het vandaag al gebruikt en tot nu toe is het zeker geen miskoop geweest! Er zitten 12 bijna-fullsize oogschaduws in het palet (1,3 g in het palet versus 1,5 g en $17,00 per stuk als je ze apart koopt), waarvan 4 exclusief voor dit palet, dus voor de inhoud die je krijgt, is dit een mooie prijs. Je krijgt ook een mini Eyeshadow Primer Potion en twee mini 24/7 Glide-On Eye Pencils in Zero (zwart) en Whiskey (bruin).

Urban Decay Naked Palette - $ 44,00 (plus taxes)
Share:

18 opmerkingen

 1. Gelukzak, dit staat ook zo hoog op mn lijst...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn inderdaad heel mooie kleuren!

  En een tante of nonkel die in de VS vertoeft kan toch z'n voordelen hebben hé! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk !!! De mijne kan hier elk moment arriveren :-)

  Een vriendin die in de VS woont heeft hem opgestuurd, en ik verwacht hem deze week in de bus! :-)

  Kan niet wachten!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is echt mooi he. Ik heb half engeland ervoor afgezocht maar nergens te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze komt zo hard op mn kerstlijstje..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow hij is idd echt prachtig, wil ik oook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo mooi... ik wil hem ook echt graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amaaai, you are one lucky girl! En inderdaad, waarom hebben wij hier geen Sephora! Ik word daar vaak zo boos om :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh die is zoooo mooi! Ik wil hem ook! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hij is inderdaad super mooi! Wilde hem ook hebben maar ga niet zo'n groot bedrag betalen die ze op Ebay er voor vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Elke dag kijk ik wel eens op Ebay, er gaat een dag komen dat ik op "Buy now" druk :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. die pallet is zooooo mooi! ben jaloersss. laatst dacht ik nog als ik al mijn oogschaduws wegdoe en die pallet koop hoef ik voor de rest van mijn leven geen oogschaduw meer te kopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Om jaloers op te zijn!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig