9 september 2010

LE COUVENT DES MINIMES - GENTLE CLEANSING MILK


Deze Gentle Cleansing Milk van Le Couvent des Minimes bevat verschillende rozenextracten:
 • Bloemenwater van de Rosa Damascena om de huid the verfrissen en verzachten
 • Melk van zaad van de Rosa Gallica en de Wilde Roos om te hydrateren
 • Polyfenols van de bessen van de Wilde Roos om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en ze stralend te houden
Het is een erg zachte reinigingsmelk met een subtiele geur en kan gebruikt worden op het gezicht, de lippen en de ogen. De textuur is fluweelachtig, een beetje lopend (dus oppassen dat je niet te veel neemt) en masseert gemakkelijk in de huid. Het is erg mild en daardoor volgens mij ook aan te raden voor gevoelige huidjes. Nadien spoel ik het af met water en mijn huid is proper en zacht! Ik gebruik deze melk 's avonds om al mijn make-up er af te halen en het werkt prima! Je krijgt een ruime hoeveelheid voor z'n prijs, dus als je op zoek bent naar een natuurlijke reiniger (geen parabenen of kleurstoffen), is dit een mooi product. Ik ben er tevreden van en ik zal deze zeker heraankopen, ook al omdat het veel goedkoper is dan mijn huidige reinigingsmelk.

Een klein minpuntje (voor mij): ik ben niet zo'n fan van de dop, ik heb liever een pompje. Maar dat is uiteindelijk slechts een klein ongemakje waar ik mee kan leven :)

Le Couvent des Minimes Gentle Cleansing Milk - 200 ml - 13,90 Euro @ Ici Paris XL - vanaf 20.09.2010
Share:

8 opmerkingen

 1. Oh ik hou v rozendingen :) ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook gek op "rozenproducten" , ruikt hij ook een beetje naar wilde roos?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt als een fijn product! Dat ga ik ook is kopen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ MissLanghaar: Ik ben niet zo thuis in de rozengeuren, dus ik weet niet of het wilde roos is dat ik ruik of een andere roos. Ik kan je wel zeggen dat ik het lekker ruiken vind :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou niet zo van rozenproducten, ik vind de geur niet zo geweldig, maar dit klinkt wel heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Diana: Ik normaal ook niet! Maar dit is een zeer subtiel en natuurlijk parfum en heeft mij aangenaam verrast!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig