8 september 2010

LE COUVENT DES MINIMES - LA BRUME D' OREILLER


Ik kocht deze Good Night Pillow Mist van Le Couvent des Minimes omdat ik wel nieuwsgierig was naar de werking ervan. Het is een spray op basis van lavendel en acacia die je dus op je kussen sprayt voor je gaat slapen. Deze bestseller helpt serotonine aan te maken, dat de slaap stimuleert.
Ik ben er erg tevreden van! Het verspreidt een zeer subtiele lavendelgeur op mijn kussen en het relaxt mij na een lange dag. Ik gebruik het niet elke avond, ik wil het vooral houden voor wanneer ik gestresseerd of moe ben of wanneer ik niet gemakkelijk in slaap kan vallen.

Ik spray 1 à 2 keer op mijn kussen, ongeveer 5 minuten voor ik ga slapen, en dat is ook voldoende voor de werking, dus je hoeft niet meer van het product te gebruiken. En aangezien dit een flesje is van 100 ml, zal ik er ook lang mee toekomen! Er is ook een kleinere versie van 30 ml beschikbaar.

Le Couvent des Minimes Good Night Pillow Mist - 100 ml - 13,36 Euro @ Ici Paris XL
Share:

9 opmerkingen

 1. ohh dat klinkt wel als iets voor mij, en alleen voor flesje al zou ik em kopen hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil die ook wel eens proberen, eens kijken of die beter werkt dan die van rituals:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt best goed! Ik ben best een goede slaper dus ik zou het eerder gebruiken om te ontspannen na een stressy dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klinkt goed! En het flesje ziet er ook leuk uit hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh mijn zusje heeft die ook! Ik ben niet zo voor de geur, maar het helpt wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. KLinkt goed, wou eerst die van rituals eens proberen, maar wil deze ook zeker eens ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Petra: Ik prefereer deze geur boven die van Rituals, maar je moet er maar eens aan sniffelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb er goede verhalen over gehoord, dus ik denk dat ik hem binnenkort ook ga aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig