6 september 2010

PROJECT 15 PAN

Terwijl ik mijn beauty stash aan het opruimen was afgelopen weekend, werd ik een beetje ambetant van de hoeveelheid :)Meestal koop ik een versie van een product, en maak ik deze op voor ik een andere koop. Maar de laatste tijd ben ik een beetje van het spoor afgedwaald en heb ik veel gelijkaardige producten gekocht, zoals douchegels en body lotions/butters. Ik ben echt blij met alle producten die ik kocht, maar ik weiger er nog meer te kopen tot ik ze allemaal kan gebruiken.

Dus ik ga voor een Project 15 Pan! Mijn doel is ze allemaal op te maken, en om tijdens mijn project geen andere spullen te kopen. Een uitzondering echter: mijn tripje naar Londen.


1. Lush Coalface cleansing bar (sample)

2. Dit ga ik vanavond al gebruiken, dus dit zal waarschijnlijk als eerste op zijn!

3. Lush Honey I Washed The Kids (sample)

4. Lush The Blonde shampoo (sample)

5. MAC Volcanic Ash exfoliator (half empty)

6. Ik kan deze nog een keer gebruiken dus dan is deze ook op.

7. Lush Yummy Yummy Yummy shower cream wash: Deze is ook bijna leeg en blijkbaar gaat hij binnenkort ook uit het gamma van Lush.

8. Fructis hairspray: Deze is volledig vol! Ik heb het slechts twee keer gebruikt, dus ik heb nog een eindje te gaan.

9. L'Oréal Professionel shampoo: I'm halfway through this bottle. We received this a long time ago as a sample bottle, but I recently found it in my closet.
Ongeveer halfweg. Dit is een groot staal dat we ooit eens gekregen hebben, maar dat ik recent in mijn kast heb teruggevonden.

10. L'Oréal Renewal Lash Serum: Ik was dit serum een beetje uit het oog verloren de laatste weken, maar nu ga ik er terug voor!

11. Nivea Happy Time body lotion: Deze is nog bijna vol. De geur is tot mijn verrassing vrij goed, want normaal val ik niet zo voor citrus- of sinaasappelgeurtjes.

12. Nivea Nourishing body milk: Deze is ook vol. Ik kocht hem op weekend als backup, toen ik mijn eigen body lotion vergeten was, en sindsdien heb ik hem niet meer gebruikt.

13. Bourjois eye makeup remover:Mijn favorite oogmake-upremover! Ik gebruik deze sowieso, dus ik heb hem ook maar in het project betrokken.

14. L'Oréal Sublime Bronze Automatic spray: Ik vind deze best goed, maar nu de zon er niet meer doorkomt, vergeet ik hem een beetje te gebruiken.

15. Rituals Gingko Secret hand cream: Mijn favo handcrème! In deze twee tubetjes zitten nog wat restjes, en ik wil ze echt volledig opmaken!

Ik kreeg inspiratie door alle andere bloggers die zelf met een dergelijk projectje bezig waren! Wie doet er ook een?
Share:

8 opmerkingen

 1. Echt een leuk idee!
  ik ga er ook eentje doen denk ik! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat een goed idee!
  Zou ik ook moeten doen ... maar ik heb daar de motivatie niet voor hahaha. Ik blijf toch maar kopenkopenkopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oee wel lekkere producten hoor, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ZO, jij hebt wel veel lekkere producten erbij zitten. Lijkt mij niet zo moeilijk om het op te maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes! Ik MOET dit dringend ook eens doen! Maar ik moet ook een motivatie vinden want anders lukt het me niet :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet dit ook gewoon doen haha ik heb ook veelste veel, vooral douchegels en bodylotions!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig