19 oktober 2010

KIEHL'S CROSS-TERRAIN ALL-IN-ONE REFUELING WASH


In mijn vorige post over de Kiehl's Cross-Terrain-collectie, vermeldde ik ook al de All-In-One Refueling Wash. Mijn mannelijke testpersoon, toevallig ook degene waar ik van hou, was bereid mee te werken aan het experimentje!

Wat is het?
Deze biologisch afbreekbare, parabenenvrije formule voor haar en lichaam is verrijkt met van kokosnoot afgeleide reinigers en verzachtende aloë vera, evenals revitaliserende menthol, vitamine E en tarweaminozuren, de perfecte mix voor de Cross-Terrain-avonturier. Fantastisch voor snelle scheerbeurten!
Wat denk ik ervan?

De verpakking ziet er mannelijk uit, met het felle rood en het diepe blauw. Ik merk ook dat de verpakking aangepast is aan de avontuurlijke levensstijl. Kijk bijvoorbeeld naar de dop: deze dispenser is veel dunner en er is preciezer mee te werken dan een reguliere douchegeldispenser. Handig voor als je daar ergens in de bergen je evenwicht probeert te behouden terwijl je doucht ;)
Het ruikt ook heel fris en energierijk, dat is de menthol uit de ingrediëntenlijst!

Wat vindt de mannelijke testpersoon?

De verpakking zelf is oké, het zijn simpele kleuren (weet wel dat hij in de verpakkingsbusiness zit dus zijn eisen liggen wat hoger dan die van de gemiddelde man :) )
Wat wel heel leuk gevonden is, is de dispenser: normaal krijg je bij douchegel restjes aan de dop, hier heb je dat niet en kan je gemakkelijk de juiste hoeveelheid nemen.
Als shampoo werkt het heel goed: mijn haar bevatte veel gel van de avond ervoor en dat is er allemaal heel gemakkelijk uitgegaan. De shampoo schuimt ook heel goed en maakt mijn haar zacht.
Als douchegel is het goed, zoals te verwachten valt van een douchegel.
De geur is mannelijk en blijft achteraf niet hangen. Ik houd niet van douchegels waarvan de geur nog lang blijft hangen achteraf, dus deze is geslaagd!

Kiehl's Cross-Terrain All-In-One Refueling Wash - 240 ml - € 15,50
Share:

3 opmerkingen

  1. Leuk dat je vriend zo'n mini review maakte :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn mannelijk exemplaar thuis is deze ook aan het testen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt best goed. Maar wat grappig van de dispenser. Hihi, dat je daarop let. Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig