17 oktober 2010

BOBBI BROWN CREAMY CONCEALER KIT


De Bobbi Brown Creamy Concealer Kit bestaat uit twee producten: ik heb de concealer in de kleur Beige, met het setting poeder in Pale Yellow. Het is een handig ideetje, twee in een, je gooit het in je weekendtas en je bent klaar om te vertrekken!

Ik was heel nieuwsgierig naar dit product, want haar Creamy Concealer heeft een award gewonnen. Ik had hoge verwachtingen, helaas werden die niet volledig ingelost, en daar heb ik twee redenen voor.


Ten eerste, zoals je aan mijn swatch kan zien, heet het product terecht creamy, want dat is het ook! Dat is niet noodzakelijk slecht, maar de huid onder mijn ogen is erg dun en broos. Nadat ik de concealer heb aangebracht (en dat ik zowel met mijn vingers als met een concealer borsteltje geprobeerd), wordt het een beetje schilferig en droog. Ik kan in de spiegel zien dat ik concealer draag en dat is volgens mij toch niet de bedoeling.
Ik denk dat deze concealer gewoon te creamy is voor mij en mijn ooghuid. En ja, ik heb uiteraard vooraf een oogcrème gebruikt om mijn ooghuid te hydrateren.

Ten tweede is de verpakking een hele uitdaging. Op zich is het een prachtidee om zowel de concealer als het poeder in eenzelfde doosje te zetten. Jammer genoeg is het niet zo eenvoudig om de onderste helft met het poeder te openen. Ik moet er wel wat kracht op zetten, waardoor ik het natuurlijk open met wat meer force dan normaal en het poeder half over mijn commode vliegt.
Ook bij gebruik komt het poeder overal terecht, zowel in als uit het doosje.

Het poeder zelf is oké, maar... als je het met Benefit Powderflage vergelijkt, is het bijlange niet zo fijngemalen.


Ik had zo graag gewild dat dit mijn nieuwe holy grail concealer zou worden, maar ik vermoed dat ik beter af ben met een concealer op waterbasis. Jammer!
Share:

13 opmerkingen

 1. Hmm ik lees meestal juist hele goede reviews over die bobby brown concealer kit! Jammer zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Eline: Ja, ik ook! En op zich is het zeker geen slecht product, maar voor mij en mijn dunne ooghuid is het helaas niet zo super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hetzelfde, zo'n creme concealer voel je ook echt zitten vind ik. Vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg jammer, indeed! Ziet er nochtans heel leuk en innovatief uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo!

  Ik heb de concealer ook en ik gebruik eerst haar corrector en vervolgens de concealer. De Bobbi Brown make-up artist raade me het aan om deze samen te gebruiken voor een optimaal effect. Op deze manier werkt hij nu in ieder geval prima! Misschien dat dit het probleem bij jou kan verhelpen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat jammer seg! Had er ook al zoveel goede dingen over gelezen..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb je al eens prep+prime powder er over gezet? Dat helpt altijd bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wel jammer, ik had ook hele goeie dingen erover gehoord. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oops, ik blijf nog even bij m'n touche eclat dan...
  Zag er anders wel praktisch uit, zo'n doosje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. It's interesting to get your point of view!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb net hetzelfde probleem, heb wel niet deze versie maar de gewone zonder poeder. Je ziet hem, hoe ik het ook gebruik altijd liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ahh jammer dit leek mij ook de perfecte concealer

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat het zo tegen valt! Gelukkig heb je je Touche Eclat nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig