13 oktober 2010

MINI REVIEW CHANEL LIFT LUMIERE FOUNDATIONIk kreeg een tijdje geleden een staal van de Chanel Lift Lumière foundation en vandaag post ik er een mini-review over.

The Lift Lumière contains the Liftoptic complex, which directs light exactly where it is needed.
Wrinkles and fine lines are smoothed, as if by magic. The face regains the appearance of young skin. Pores and imperfections seem to disappear and dark spots are lightened. The complexion glows with youthfulness.

It provides natural coverage thanks to coloured pigments with yellow, red and black iron oxides coated in amino acids, which ensure optimum affinity with the skin. It also contains a firming polymer that smoothes the skin surface and provides an extremely comfortable firming effect. The texture glides over the face to reshape it, without stiffness, for an incomparable sensation of well-being and lightness.

Zoals je hierboven kan zien, is de structuur vrij waterig. Dit is geen zware foundation en je kan hem gemakkelijk inwerken in de huid. Op sommige dagen heb ik zelfs geen borstel gebruikt, enkel mijn handen, en zelfs dan ging de applicatie zonder problemen!

Ik voel deze foundation niet op mijn huid zitten, het heeft een erg lichte structuur, en toch geeft het mij een medium dekking met een mooie, dewey look. En met mijn gecombineerde huid (normale wangen en vettige T-zone) is dat een hele prestatie! Ik droeg deze foundation in deze FOTD, dus neem zeker een kijkje!

Er zijn negen zes (kleine correctie, internationaal negen kleuren, maar in België blijkbaar maar zes?) kleuren beschikbaar. Als je op zoek bent naar een nieuwe foundation en het geld ervoor over hebt, overweeg dan eens de Chanel Lift Lumière!
Share:

9 opmerkingen

 1. Ziet er een fijne foundation uit! Weer ééntje voor op de lijst :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik vind deze wel heel goed. Leuke review. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit zeg! on my wishlist ;-)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, die ziet er fijn uit!
  Mooie kleur ook ;-)

  Is hij sterk geparfumeerd, want daar moet ik altijd een beetje rekening mee houden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Eva: Goh, nee, volgens mij niet erg sterk geparfumeerd, want ik heb er totaal niets van gemerkt. Weet wel niet of er ingrediënten inzitten waar je een reactie op zou kunnen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik geloof dat deze ook al op m'n wihlist staat! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw mooie foundation! Mijn MAC foundation is ook op waterbasis, vind ik echt superfijn werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zoek wel een nieuwe foundation maar dan een spierwitte, zoals die van mac :-)
  Jouw staat hij in elk geval prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig