2 oktober 2010

MINI REVIEW YSL GOMMAGE ACTION BIOLOGIQUE


De YSL Gommage Action Biologique is een peeling zonder korreltjes. Het is een crèmige gel die de onzuiverheden van de huid en de dode cellen, die je huid dof doen lijken, verwijdert en is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid.

Fullsize is het een tube 75 ml, deze mini-versie is 15 ml en zat in een cadeauverpakking met de Touche Eclat.

Speciaal aan dit product is dat je de gel moet aanbrengen met droge handen op je droge huid! Dan begin je het in te masseren; de eerste seconden gaat het een beetje stug, maar dan komt het goocheltrucje en transformeert de gel tot een olieachtige vloeistof. Om het af te spoelen, gebruik je een beetje water en dan wordt de olie een melkachtige emulsie.

Een peeling met drie verschillende structuren dus, en dat vond ik wel plezant! Dat er geen korreltjes in zitten, lijkt me ook wel interessant voor mensen met een gevoeligere huid.

Als mijn mini op is, wil ik zeker eens kijken voor de fullsize versie! Het zal dan nog een beetje van de prijs afhangen, haha!
Share:

5 opmerkingen

 1. Hm vreemd spul, maar klinkt wel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is mijn favoriete scrub!
  Ik vind hem heel aangenaam in gebruik :)

  Het is zowat de enige scrub die mijn gevoelige huid kan verdragen omdat er geen korreltjes in zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lijkt mij een speciale scrub:)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt goed! Maar ik heb hier nog 3 facescrubs, eerst die maar is opmaken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig