1 oktober 2010

MAC FIX+


Onlangs gaf ik toe en kocht ik de MAC Fix+!

Ik was altijd een beetje sceptisch over dit product want wat kon het meer zijn dan wat water, toch? Maar ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast werd!

Wat zegt MAC? An aqua-spritz of vitamin and minerals, infused with a calm-the-skin blend of green tea, chamomile, cucumber, topped off with the fresh, natural, energizing scent of Sugi. Adds radiance, finishes makeup. Spray it on. Skin drinks it up!

Ik gebruik het nadat ik mijn make-up heb aangebracht, als afsluiter. Ik houd het flesje vast op elleboogafstand van mijn gezicht en spuit twee keer. Mijn make-up blijft de hele dag mooi zitten! En niet onbelangrijk, het ruikt heel lekker!
Ik gebruik het niet als verfrisser (zonder make-up), want daar vind ik het een beetje te duur voor :)

MAC Fix+ - 100 ml - € 16,00
Share:

7 opmerkingen

 1. als verfrisser is hij inderdaad te prijzig. volgende keer toch maar eens over nadenken om te kopen :D maar met al die leuke collecties in de toekomst zal er niet veel geld meer overschieten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aiai, klinkt wel goed maar veels te duur weer vind ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed, wil hem zolang al eens proberen.
  Fixeert hij dan echt je make up zodat je niet echt gaat glanzen en zo?
  Ik had de model in a bottle, maar de fles is uitgelopen in mijn make-up tas :'( Had hem nog niet zoveel gebruikt en hij is nu bijna leeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Petra: Ik set foundation altijd met poeder, maar ik wil die tè poederige look niet; en de Fix+ zorgt daar dan voor. Ik ben een aantal keer de hele dag weggeweest en heb de make-up nooit moeten bijwerken, dus daarom dat ik het wel goed spul vind :)
  Jammer van jouw fles! Altijd pijnlijk, zoiets!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waw :D Ik ga die eens halen als mijn Vitamin E face mist van TBS op is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de Fix+ Rose uit de Rose Romance collectie. Ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha ik herken je sceptischheid, misschien moet ik het ook maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig