9 oktober 2010

PROJECT 15 PAN - ROUND 4


De afgelopen week was Project 15 Pan zwaarder dan verwacht! Ik had er echt nood aan om te gaan shoppen en ik heb mezelf echt moeten bedwingen, haha! Ik merkte dat ik smoesjes begon te verzinnen om toch maar iets te kunnen gaan kopen, zoals: "Maar die Venomous Villains-collectie is een LE!" of "Je hebt toch nog die cadeaucheque, waarom niet eens gaan kijken of je hem kan gebruiken". Ja, schaamteloos gedrag!
Maar geen zorgen, ik heb uiteindelijk niets gekocht!

Het wordt ook moeilijker omdat de resterende producten in mijn P15P allemaal zo goed als vol zijn, dus ik zie veel minder vooruitgang als tevoren.

En uiteindelijk heb ik twee producten opgemaakt: een van mijn Rituals handcrème tubetjes (dat ik zelfs heb opengeknipt om er toch maar het allerlaatste uit te halen) en een Fructis haarspray. Zoals je merkt, heb ik geen vervangproducten meer. Ik blijf P15P doen, maar enkel nog met de resterende producten. Op het einde zal ik dan ruim meer dan 15 producten hebben gebruikt, en met dat resultaat ben ik ook al tevreden!
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik zit ook even op een no-buy. Zo erg nu venomous villains uit is, maar ik hou vol. Voorlopig, ha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel moeilijk ja met die LE van MAC nu! Maar ja, ik heb er ook al vaker aan toegegeven en achteraf doe ik met die producten niet zoveel.... dus ik doe het nu gewoon NIET, want ik weet bijna voor 100% zeker dat ik niets ga missen en er geen spijt van krijg als ik het niet heb gekocht. :P
  Maar goed, buiten dat toch 2 dingen op, goed toch?! Succes nog met de rest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog best goed. Het is ook heel moeilijk. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het blijft lastig, ik doe nu ook even een no-buy! We helpen elkaar er wel doorheen!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super dat je het volhoudt!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig