8 oktober 2010

OPI AVOPLEX CUTICLE OIL TO GO

Please excuse the state of my nails - this picture was taken months ago!
Can you see the oil on my cuticles?
Vooral niet letten op de slechte staat van mijn nagels; deze foto dateert al van enkele maanden geleden!
Maar zie je de olie op de nagelriemen?

De Avoplex-lijn van OPI bevat producten met avocado-olie. Een ervan is de Cuticle Oil To Go, zoals de naam het al zegt, een olie voor de nagelriemen. Het bevat 7,5 ml product en heeft een heel handig borsteltje. De haartjes zijn zacht, maar toch vrij stug, zodat ik de olie heel precies kan aanbrengen.

Ik snap waarom ze het "to go" genoemd hebben, want het is een kleine, fijne tube, handig om mee te nemen en je kan dit overal gebruiken. Binnen enkele seconden zijn mijn nagelriemen ingesmeerd, ik laat het dan even indringen en dan masseer ik wat er nog van overblijft in mijn nagels. Mijn nagelriemen en nagels krijgen een gehydrateerd gevoel. Zoals je kan verwachten, ruikt de olie naar avocado. Dat is een speciaal geurtje en is persoonlijk. Ik zit ergens in het midden: ik vind het niet slecht, maar ik ben er ook niet zot van. Maar het werkt en dat is al wat telt!

Hoe verzorgen jullie je nagels en nagelriemen?

Ik geloof dat je het in België kan kopen voor een 10 Euro (ben niet meer helemaal zeker).
Share:

10 opmerkingen

 1. Klinkt wel goed, ik gebruik zelf Lemony Flutter, geweldig spul! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Amber: Ja, daar heb ik ook al veel over gelezen! Als ik door mijn huidige voorraad geraak, wil ik daar ook wel eens voor kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog nooit iets gesmeerd op mijn nagels maar wil zo snel mogelijk lush lemony flutter kopen, vooral dan voor mijn nagels omdat deze in erg slechte staat zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klinkt fijn zeg, heb zelf nagelriemolie van opi in de vorm van een nagellakflesje ook erg fijn.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt heel fijn. Super handig voor onderweg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe vaak een french manicure. Maar dit klinkt ook goed hoor. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt handig voor 'onderweg', ik gebruik de Lemony Flutter!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed! ik heb zo'n soort gelijke van Mylène :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik zou het echt vaker moeten doen, in de winter zijn mijn nagelriemen altijd keidroog inclusief velletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb gistere een manicure laten doen en toen hebben ze die gebruikt! ruikt lekker:)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig