1 december 2010

MAYBELLINE LINER EXPRESS EYE LINER DIAMONDS


Iedereen kan wel wat bling in zijn leven gebruiken! En met de nieuwe Maybelline Liner Express gaat dat zonder al te veel moeite :)


De vloeibare eyeliner bevat diamantpoeder, wat zorgt voor die extra schittering, zonder overdreven te zijn. Op mijn ogen valt het nauwelijks op, dus je eindigt zeker niet als een discobal :)

De eyeliner zelf werkt met een fijn, vilten tipje waar het product uit komt. In tegenstelling tot wat ik eerst dacht, komt het product niet uit de tip, maar zit het in het zilverkleurig dopje. Je moet dus iedere keer terug in het dopje dippen om meer product te nemen. Het zou volgens mij gemakkelijker zijn als het andersom zou zijn.

Verder is de eyeliner zwart, maar niet superdekkend. Voor een ultrazwart lijntje boven mijn ogen (zoals ik het graag heb) moet ik er dus twee laagjes op doen. Het is wel heel gemakkelijk om er zowel een dun als een dik lijntje mee te creëren. Voor ieder wat wils, dus.

De houdbaarheid tenslotte is wel weer een meevaller! Na een hele werkdag èn zonder basis (primer, basis of oogschaduw) zat alles nog netjes, behalve het kleine stukje vlak aan mijn traanbuisjes (maar ik heb dan ook vochtige ogen).

Zou ik dit kopen? Waarschijnlijk niet. Het is zeker geen fail, en hoewel het werken met een vilten tip erg makkelijk is, zou ik een paar Euro's meer uitgeven en een dekkende gel liner kopen zoals de MAC fluidline.

Maybelline Liner Express Eye Liner Diamonds - 14,99 €
Share:

8 opmerkingen

 1. Of die van Gosh. Die vind ik wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vindt het wel jammer.
  Hij is inderdaad niet zo goed en veel pigment heeft het niet. Wel vind ik de glitter mooi.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ie niet super zwart is. Maar het ziet er opzich wel goed uit. :) Heb al twee eyeliner met (subtiele) glitters, dus deze sla ik over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij hoeft er geen diamantpoeder op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi, zeker met die glittertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem ook zo makkelijk in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat hij niet roetzwart is, de aplicator ziet er idd goed uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sinds ik gelliner gebruik, grijp ik nooit meer naar men eyeliners, gel is zoveel makkelijker. Binnekort schaf ik de fluidline van mac aan!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig