29 november 2010

KIEHL'S GENTLY EXFOLIATING BODY SCRUB LAVENDER


Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar de laatste tijd heb ik het wel voor lavendel! Sinds ik de pillow mist van Le Couvent des Minimes heb gekocht, ben ik er verzot op. Ik ontving deze scrub van Kiehl's in dezelfde geur.


Deze milde exfoliërende lichaamsscrub van Kiehl's is geparfumeerd met lavendel en verrijkt met aloë vera en kamille.
This creamy and highly effective body scrub gently, yet effectively exfoliates to remove dead surface skin cells without over-drying. Formulated with gentle, natural exfoliaton particles and skin-enriching emollients that help to smooth skin, our unique "body scrubber" leaves skin sikly-soft, refreshed, and primed for moisturization.
Zoals met alle scrubs breng je best een kleine hoeveelheid aan op de vochtige huid en masseer je dan zacht met een opwaartse, cirkelende beweging. Nadien spoel je af of gebruik je een washandje voor extra exfoliërende werking. Voor een optimaal effect op de huid, dep je de huid droog in plaats van te wrijven en breng je onmiddellijk een body lotion aan.

Het is een vrij dikke, crèmige scrub, want ik moest goed knijpen om hem eruit te krijgen. Het vergt dan ook wat masseerwerk om hem goed verdeeld en ingewerkt te krijgen, maar dat vond ik eigenlijk niet erg. Het is ook een van de meer ruwere scrubs die ik heb en dat komt volgens mij door de dikte van de scrub. De eerste keer dat ik het gebruikte, nam ik veel te veel van het product en had ik ietsje te veel kracht nodig om hem goed uit te wrijven. Ik voelde in elk geval wel dat ik aan het scrubben was. Tegen de tweede keer had ik mijn lesje wel geleerd :D Nu ja, wie mooi wil zijn ... ;)

Afspoelen ging eigenlijk heel gemakkelijk en het resultaat mocht er ook zijn!

Geen fan van lavendel? Bij Kiehl's vind je deze scrub ook terug in de geur peer, pompelmoes of koriander!

Kiehl's Gently Exfoliating Body Scrub "Lavender" - 200 ml - 36,00 €
Share:

12 opmerkingen

 1. Ziet er wel fijn uit!Ik ben zelf helemaal geen fan van lavendel op mijn lichaam of gezicht! Maar die andere geuren lijken me ook wel lekker! Wel aan de prijzige kant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is echt fijn hé!! Heb de mijne gisteren nog gebruikt! :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een fijne scrub, ik ben gek op lavendel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat de substancie vrij dik is. Dat is niks voor mij. Ik heb liever iets meer vloeibaars.
  Maar verder is het een super scrub.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem ook superfijn! En ik ben tegenwoordig verslaafd aan lavendelproducten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van ruwe scrubs! Ik zal deze ook zeker onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks for this wonderful review!
  I am a new follower :P
  XOXO
  Catanya

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Catanya: You're welcome! Thanks for following!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk is deze hé!
  Heb hem ook in lavendelgeur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er een fijne scrub uit! En ik ♥ van lavendel! Zalig om voor het slapengaan te gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmmm, ben benieuwd naar koriander versie (hou niet zo veel van lavendel =)) Jammer dat wij maar één Kiehl winkel in NL hebben, nu moet ik all the way naar Amsterdam kruipen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Mitchin: Je kan naar elke Kiehl's-winkel bellen om de spullen bij je thuis te laten leveren als je er zelf te ver weg van woont! Just a tip :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig