28 maart 2011

L'OREAL PINCEAU INFAILLIBLE 145 BEIGE ROSE


Er wordt veel verwacht van onze fond de teint, iedereen wil wel een gezonde teint, een natuurlijke uitstraling, maar anderzijds willen we ook een goede dekking en een fond de teint die lang blijft zitten.


Met de Pinceau Infaillible introduceert L'Oréal een fond de teint die betrouwbaar en onfeilbaar is en toch een fris, helder resultaat geeft. De fond de teint werd verrijkt met fixerende en matterende polymeren. Deze polymeren vormen samen een netwerk met de pigmenten en beschermen zo het kleurlaagje waardoor een natuurlijke kleur mogelijk is. Verder is de fond de teint waterproof, bestand tegen transpiratie, blijft het glimmen onder controle en dit allemaal maar liefst 24 uur lang.


Nieuwigheid is het ingebouwde borsteltje waarmee je de fond de teint kunt aanbrengen. Het borsteltje bestaat uit haartjes van verschillende lengtes, waardoor de tip eigenlijk afgeschuind wordt aan de randen. Op die manier kan je de fond de teint zacht en eenvoudig aanbrengen over je gehele gezicht (ook in de kleine hoekjes), maar krijg je anderzijds wel een optimale dekking.

In het filmpje kan je trouwens Laetitia Casta aan het werk zien, die het gezicht is voor de Pinceau Infaillible.

Dit ingebouwde borsteltje vind ik wel erg handig. Geen gesleur met extra borstels meer, je hebt gewoon alles bij de hand, zeker voor een weekendje weg. Zo'n ingebouwd borsteltje lijkt misschien onhygiënisch voor sommigen, maar ik gebruik al jaren de YSL Touche Eclat en ik heb eigenlijk nooit problemen gehad. Ik zorg er gewoon voor dat ik de borstel zeer goed afveeg zodat er geen overtollig product in blijft hangen.

Terwijl je aan het stukje onder de borstel draait, komt de foundation naar buiten door het borsteltje, daarmee kan je het product dan inwerken in je huid. Tegelijk zie je in het flesje de hoeveelheid dalen, dus je kan goed volgen wanneer je foundation leeg zal zijn.
Enig nadeeltje is de hoeveelheid: in vergelijking met mijn andere foundations, zit er in deze 5 ml minder product. Op zich geen ramp, maar het speelt toch wel mee in de overweging om hem opnieuw aan te kopen.

Ik vind dat de foundation mooi blijft zitten op mijn huid, de hele dag lang volhoudt en dat er heel erg weinig transfer is van de foundation. Zeker op een warmere lentedag (en wat hoop ik dat er daarvan snel meer zullen zijn!) is dat handig, want met een beetje zon durft foundation anders wel eens van mijn huid af te smelten. En hij houdt goed op mijn vettigere T-zone, wat een groot pluspunt is! Al bij al zeker een goede foundation, behalve dan dat beetje minder foundation dat je zal moeten missen.


L'Oréal Pinceau Infaillible 145 Beige Rosé - 25 ml - € 16,49
Share:

11 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit! Ik ben ook benieuwd naar deze foundation. Maar krijg je hierdoor geen masker effect?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Asmae: Nee, hoor! Dat borsteltje werkt echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt wel fijn, maar tog ben ik niet zo van het kwastje... ik breng alles aan met mijn beauty blender

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er goed ui maar ook ik heb een borstel issue hier. Ik vind het na een tijd niet meer hygiënisch en hoe was je de borstel ui? De foundation lijkt me wel in orde.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het spijtig dat ik niet de juiste kleur heb want hij is echt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze lijkt mij echt goed! Het ziet er ook mooi dekkend maar niet cakey uit op je hand. Ik ga er toch eens naar kijken, zeker nu met die stapelkortingen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt wel even goed. Ik had weinig moed in dit goedje. Maar dit ziet er even goed uit.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind je deze beter dan de Maybelline 24h superstay?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Peggy: Ik weet niet of het bij mij een foutje is, maar ik kan mijn borstel eruit halen en wassen en er dan terug in klikken.
  @ Stasja: Ik vind het beide fijne foundations! Je krijgt wel iets meer product bij Maybelline voor iets minder geld, dus dat kan wel in het voordeel van Maybelline zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig