27 maart 2011

MAYBELLINE THE ONE BY ONE MASCARA


De nieuwste mascara uit de Maybelline-labo's is The One By One mascara: deze mascara werkt met de Lash Catcher en geeft dikke, opvallende en uitdagende wimpers zonder overdaad, dat elk wimpertje tot zijn recht laat komen.


Say what? De Lash Catcher is een elastomeren én ergonomisch borsteltje. Er zitten maar liefst 300 haartjes op deze borstel. Gemiddeld heeft een mens 100 wimperhaartjes, dus de Lash Catcher omhult elke wimperhaar met 3 borstelhaartjes. Op die manier wordt elk wimpertje afzonderlijk genomen en ontstaan er geen klontertjes. Ook de mascaraformule werd aangepast door middel van fruitzuren (citroen, appel, rietsuiker en vitamine C) om te zorgen voor gladde wimpers en een betere scheiding van de wimpers.


Het goede nieuws: je kan het volume met deze mascara echt gemakkelijk opbouwen. Let er alleen op dat je de mascara niet laat drogen tussen de lagen in, want eens het droog is, is het onmogelijk om verder volume op te bouwen. Het geeft mij wel wat volume aan de wimperbasis, dus het lijkt alsof ik een stevige wimperbasis heb.

Maar... het volume trekt niet verder naar de lengte van mijn wimpers. Ik krijg wel een mooi bouncy effect en het krult mijn wimpers ook ongelooflijk goed (ik heb zelfs geen wimpertang gebruikt!), maar ik mis het verlengde volume wel.

Al bij al is het een oké mascara voor mij en waarschijnlijk een goede mascara voor mensen met dikkere wimpers dan mijzelf.

Maybelline The One By One by Volum' Express mascara - € 13,49
Share:

9 opmerkingen

 1. Echt zo zonde dat ik allergisch ben voor deze mascara :( Maar ja, kan niet alles hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben wel benieuwd, lengte maakt voor mij niet uit, want ik heb al erg lange wimpers, het gaat mij echt om mooie gescheiden wimpers en volume. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd naar deze mascara! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze mascara ziet er echt goed uit!!:)

  Love,
  FashionFabrice

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet deze ook nog echt hebben <3
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een aparte mascara! Lijkt me erg fijn! Ikzelf gebruik eigenlijk altijd dezelfde: Chanel Inimitable intense!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. really nice, wanted to try it anyways :D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig