16 april 2011

GARNIER INTENSIVE 7 DAYS


Voor langdure hydratatie moet je bij Garnier zijn: hun nieuwste huidverzorging biedt hydratatie die tot 7 dagen lang merkbaar is. De Intensive 7 Days bodymilk is verrijkt met L-Bifidus (na de yoghurt, nu ook de bodymilk ;)), zodat de beschermende huidbarrière en de natuurlijke hydratatie van de huid worden geoptimaliseerd.Daarnaast combineert Garnier deze L-Bifidus met een aantal natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor de huid en zijn er dus 4 varianten:
 • aloë vera voor de normale huid;
 • mango-olie voor de droge huid;
 • karitéboter voor de zeer droge huid;
 • cacaoboter voor de donkere huid;
Dit zijn stuk voor stuk lichte bodymilks, die een fijne (vloeibare) structuur hebben, goed uitsmeren en snel intrekken. De structuur verschilt licht naargelang het type bodymilk, maar op zich zijn ze alle vier best aangenaam. Mijn persoonlijke favorieten zijn die met karitéboter en cacaoboter. Ze ruiken beiden zàlig! Op zich heb ik niet echt een zeer droge huid en al helemaal geen donkere huid, maar daar laat ik mij nu eens niet door afschrikken :D Bovendien kan een beetje preventief hydrateren toch geen kwaad, denk ik zo ;)

Ik durf hiermee ook best rijkelijk smeren: je krijgt een zeer ruime hoeveelheid (maar liefst 400 ml!) voor een schappelijke prijs, wat altijd mooi meegenomen is. Om mee te nemen op reis of op weekend zijn deze kanjers net iets te groot, maar thuis in het badkamerkastje mogen ze van mij gerust staan!

Of je huid nu echt 7 dagen gehydrateerd blijft? Mja, dat heb ik eigenlijk niet getest; ik douche mij namelijk net iets vaker dan een keer om de 7 dagen, dus daar moet ik jullie het antwoord op verschuldigd blijven... :)


Garnier Intensive 7 Days - 400 ml - € 4,89
Share:

7 opmerkingen

 1. Dus ideaal voor in de woestijn als je niet elke dag kunt douchen maar wel hydratatie nodig hebt :P Wel apart dat ze zo'n product verzinnen... maar lijkt me wel fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 7 dagen is wel heel erg lang :d Maar het lijken me wel fijne producten voor mijn ultradroge huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onlangs kocht ik de lotion met Aloe Vera. Het product is inderdaad erg fijn om te gebruiken, maar zelf betwijfel ik of je echt 7dagen later nog resultaat ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die mango lijkt mij heel lekker.
  Ik weet niet of het 7 dagen resultaat is. Maar Het klinkt wel goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een goed product. Ben je trouwens gestopt met alles te vertalen naar Engels? vind het niet erg hoor ;) leest veel prettiger zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OOOHHH!!! Je hebt je eigen website!!! Het ziet er supermooi uit!!! Proficiat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt fijn! Ik wil die met mango olie wel is testen! En wauw je site is supermooi!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig