15 april 2011

LUSH NEWS - DIRTY

Tijd om de Lush-liefde te verspreiden naar de mannelijke medemens! Niet met een Christina A.-karaoke (dirrrrrrty!), maar met echte Lush-producten!Er zijn een aantal nieuwe productjes om de mannen (en zelfs vrouwen) onder ons te verwennen, gebaseerd op een nieuwste geur van de Gorilla Perfumes, Dirty.
Dirty is voor de mannen die niet te veel tijd in de badkamer willen doorbrengen, maar toch resultaat willen. Sounds like my man :)

Wat is het? Het Dirty-parfum bestaat uit volgende hoofdnoten: pepermunt, verse munt, dragon, thijm, eikenmos, lavendel, sandelhout, neroli. Elk product uit de Dirty-lijn bevat een of meer van deze deelcomponenten en wanneer je ze gebruikt, krijg je uiteindelijk dus het gehele Dirty-parfum te ruiken.

Wat kan je zoal kopen en wat zegt Lush?


Spring Wash douchegel: een verzachtende en tintelende douchegel voor lichaam en haar. Sodiumbicarbonaat verzacht en deodoriseert de huid. Pepermunt, menthol en fijn zeezout verfrissen en revitaliseren je ondertussen. Alsof je je in een bergbeekje hebt gewassen!


Scheercrème: scheren met deze crème geeft een heerlijk zacht gevoel… een basis van ultraverzachtende haver die gestoomd is om z’n verzachtende, kalmerende olie te bekomen. Dit is heerlijk voor een droge huid die snel beschadigd wordt door het scheren, omdat het scheermesje over de crème glijdt en de huid zacht en gevoed achterlaat. Er zit ook massa’s karitéboter in, alsook lavendel en honing om irritatie en roodheid te verzachten. Heerlijk voor een veelvoud aan kinnen!


Hair Styling Cream: modelleer het perfecte net-uit-bed koppeke met dit nieuwe styling product. Japanse wax maakt je haar erg stevig maar tegelijk ziet het er heel natuurlijk uit. Fair trade kokosolie, lijnzaadgel en balsemkruid verzorgen je haar. Cacaoboter en illipeboter verzachten je haar en doen het glanzen. Verder is deze gel licht geparfumeerd met sandelhout en dennenolie. Je haar zal er goed uitzien én heerlijk ruiken!


Body Spray: dit is een alternatief voor deodorants (en aerosol spuitbussen). Dirty body spray kan je gebruiken om je oksels wat op te frissen, of om jezelf gewoon helemaal mee te bestuiven als opfrisser. De huid onder je armen is erg gevoelig en heeft dan ook een neutraal product nodig, dus dit is ideal. Sandelhoutolie, lavendelabsoluut, neroli-olie, pepermunt en thijm vermengen zich en vormen de ontegensprekelijke Dirty geur, dit is voor de spray-and-go man!


Toothy Tabs: een splinternieuw, gepatenteerd idee van Lush om te voorkomen dat duizenden nonrecycleerbare tandpastatubes worden gedumpt op stortplaatsen. Deze solide tabletjes minimaliseren de benodigde verpakking en bewaarmiddelen, en zijn te verkrijgen in een 100% recycleerbaar doosje. Vermaal ze in je mond en poets je tanden zoals anders, en geniet van de verse, muntige smaak met een hint van appelsientjes… een Dirty toothy tab garandeert je oral plezier! Het sodiumbicarbonaat maakt je tanden schoon, de wijnsteen maakt je tanden witter en de munt verfrist je adem. Je mond zal de hele dag lang fris aanvoelen.

Ik ben vooral geïntrigeerd door die Toothy Tabs, lijkt me superhandig om op weekend of reis te gaan! Ook de douchegel spreekt me wel aan, ik ben namelijk dol op pepermunt (ik ben niet zo'n koffiemens, maar drink elke morgen een tasje pepermuntthee, yummie!).

Lush - Dirty @ Lush Antwerpen of Lush Brussel
Spring Wash douchegel - €7,95 voor 100g / €14,95 voor 250g / €25,95 voor 500g
Scheercrème - € 9,25 voor 100 g
Hair Styling Cream - €12,95 voor 100 g
Body Spray - € 22,95
Toothy Tabs - €3,75
Share:

4 opmerkingen

 1. Die tabs schijnen erg vies te smaken.... daarom NET ben ik benieuwd eigenlijk, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook wel benieuwd naar die tabs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook heel benieuwd naar die tabs.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat er een lijn komt voor mannen. I love Lush!! <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig