6 april 2011

ICI PARIS XL BLOGGING SESSION - SKINCARE EXPERTISE

Afgelopen maandag spoorde ik weer naar Berchem, waar de meest recente ICI PARIS XL Blogging Session doorging. Hot topic van de avond was huidverzorging en dan vooral de voorstelling van de eigen verzorgingslijn van ICI PARIS XL.Dat is toch wel een specialleke! ICI PARIS XL heeft zich geconcentreerd op de kern van gelaatsverzorging en ze bieden:
 • Een overzichtelijk aantal producten die reinigen en verzorgen;
 • Kwaliteitsvolle producten in strakke verpakkingen, waarbij er meer geïnvesteerd werd in het product zelf dan in de verpakking. De producten werden ontwikkeld in samenwerking met twee vooraanstaande Europese labo's en worden gekenmerkt door hun fijne structuur en subtiele geur. De verpakkingen zijn sober, strak en bevatten een ruime hoeveelheid product;
 • Producten die kunnen worden aangepast aan ieders behoefte en ieders budget. De producten kosten maximaal 20 Euro en zijn dus wel betaalbaar.
Op de blogging session konden we al eens kennis maken met wat er nu al in de winkels ligt, hoe het voelt, hoe het ruikt en wat er nog komen zal.


Concreet hebben ze een schuimdende reiniger, een reinigingsmelk, twee toners (aangepast aan je huidtype), een oogmake-upreiniger (in twee formaten, mini en maxi), een gezichtsscrub, hydraterende dag- en nachtcrème en een oogcrème, dag- en nachtverzorging tegen de eerste rimpels met bijbehorende oogcrème, een handcrème en een nagellakremover.

Mijn eerste indruk is vrij positief. ICI PARIS XL belooft value for money en ik denk dat ze daar wel in zijn geslaagd. De verpakkingen zijn sober en strak, en hoewel ze niet die superluxe uitstralen van high end-merken, mogen ze best in mijn badkamer staan.


Van de smeerseltjes die ik al op mijn hand heb kunnen testen, kan ik al zeggen dat ze licht en zacht aanvoelen, vrij snel intrekken en best lekker ruiken. Andere conclusies kon ik natuurlijk nog niet trekken, maar ik heb een aantal productjes meegekregen die ik wat langer aan een test kan onderwerpen. Jammer genoeg zijn niet alle testproducten aangepast aan mijn huidtype, dus ik zal daarvoor beroep moeten doen op Chinese vrijwilligers (you know who you are!) die mij hun volledige medewerking zullen (moeten) verlenen.

Verder was het vooral een leuke avond waarbij het fijn was om enkele collega-bloggers nog eens te zien en waarbij mijn smaakpapillen van enkele zalige hapjes mochten proeven, met dank aan oona en ICI PARIS XL! En nu ga ik testen... :)

ICI PARIS XL - nu beschikbaar:
Reinigende verfrissende schuim - 125 ml - € 9,95
Reinigingsmelk voor gezicht en ogen - 200 ml - € 7,95
Oogmake-upremover - 50 of 125 ml - € 3,95 of € 7,95
Lotion gevoelige huid of gemengde tot vette huid - 200 ml - € 7,95
Zachte gezichtsscrub - 75 ml - € 5,95
Herstellende dagcrème droge huid of normale tot gemengde huid - 50 ml - € 14,95
Oogcontourgel tegen wallen en kringen - 15 ml - € 14,95
Herstellende nachtcrème - 50 ml - € 14,95
Dagcrème tegen eerste rimpels - 50 ml - € 19,95
Nachtcrème tegen eerste rimpels - 50 ml - € 19,95
Eerste lijntjes van de oogcontouren - 15 ml - € 19,95
Fluwelige herstellende handcrème - 75 ml - € 5,95
Zachte nagellakremover - 125 ml - € 4,95
Share:

5 opmerkingen

 1. Wauw, heel erg leuk.
  Het lijken mij ook fijne producten. Ik ben heel benieuwd.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar je mening over de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! En ook fijn dat dit geen prijzige producten zijn, ik ben dus ook benieuwd naar je mening!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Mooie producten ook, lekker budget, ben benieuwd hoe de kwaliteit hiervan is.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig