4 april 2011

REVIEW - MAYBELLINE DREAM LUMI TOUCH


Nadat ik schreef over de nieuwe Maybelline Dream Lumi Touch concealer, ontving ik er een in de kleur Nude. Dus dit is een review, maar ook een vergelijking met mijn grote liefde, de YSL Touche Éclat (ik heb nummer 1).


Eerst en vooral: wat zie je op het eerste zicht? Het gaat natuurlijk om het product, maar het ook wil ook wat, dus dat telt ook een beetje mee. Op dat vlak vind ik YSL de winnaar. Die strakke gouden verpakking is wat mij betreft een schot in de roos!

Ook de borstel verschilt. Ik vind de haartjes van YSL iets beter, want ze zijn wat zachter en brengen dus ook zachter aan. De Maybelline-haartjes zijn een klein beetje ruwer op mijn huid (niet pijnlijk, maar een beetje prikkend).

Nog een verschil is de manier waarop het product uit de huls komt: bij YSL moet je klikken (dus ik kan dit met een hand bedienen), Maybelline werkt met een draaidop dus ik heb mijn beide handen nodig. Kleine details, dus ik wil Maybelline er niet voor afstraffen.


Wat het product zelf betreft: de Maybelline concealer is een beetje dikker dan die van YSL, wat ook wel betekent dat het beter dekt. Als je niet houdt van dikke crèmeconcealers, is die van Maybelline een mooi alternatief.

Kleurgewijs is Maybelline een beetje neutraler/geler dan YSL, die rozer is. Maar ik kan gemakkelijk wegkomen met de kleur van de Maybelline Dream Lumi Touch.

Dus, wat vind ik er nu van? Ik ben er eigenlijk best tevreden van, ondanks al mijn gezaag hierboven over de verpakking. Ik vind het een goed product, voor een mooie prijs (toch al mooier dan mijn YSL), het is vrij handig in gebruik en het zorgt ervoor dat mijn donkere kringen goed bedekt worden.

Zin in een concealerpennetje maar geen geld voor een YSL? Zeker de Maybelline Dream Lumi Touch eens proberen, volgens mij kan je daar echt geen kwaad mee!

Maybelline Dream Lumi Touch concealer - € 9,99
01 Ivory
02 Nude
03 Sand
Share:

15 opmerkingen

 1. Ik vind het leuk dat de consealer van Maybelline een gele ondertoon heeft, maar Touche Eclat blijft mijn favoriet =)) Het is niet alleen een multi-purpose product, maar ook het klikken met die gouden pen is gewoon geweldig ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt heel erg goed. En zoveel verschil is er niet, behalve in de prijs dan. Bedankt voor de tip ;)
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handige review, klinkt inderdaad goed! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je klinkt wel een beetje bevooroordeeld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Lijkt me ook enorm fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed! Wie weet mss zal ik dit product een keer aanschaffen. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed ! Toch heeft de Touche Eclat mijn hart gestolen ;-) Niets leuker dan die gouden pen uit je tas flashen en click away !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah leuk :). Hydrateert m goed? Ziet er iets droger uit dan de touche eclat. Verpakkingsgewijs wint YSL altijd he!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb zelf ook de YSL, ik vind deze toch een van de betere die er te krijgen is. Op de tweede en derde plaats komen voor mij Clinique en dan Collistar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Valley Doll: Mja, voor de luxe moet je uiteraard bij YSL zijn! :)
  @Evelien: Geen problemen met droge plekjes gehad! Moet er volledigheidshalve wel bijzeggen dat ik altijd op voorhand oogcrème smeer (ook bij de YSL) omdat ik dit 's morgens gebruik na mijn reiningsritueel.
  @Peggy: De pennen van Clinique en Collistar ken ik (nog) niet! Zijn die wat goedkoper dan YSL?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmmm zal eens kijken of ik hem kan vinden in de winkel. Je hebt er mij nieuwsgierig naar gemaakt :) Maar die YSL blijft toch het van het é :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb ook deze van YSL!

  Heel leuke post; klaar, duidelijk en pretty! :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bedankt voor je eerlijke review! in de zomer heb ik toch minder last van donkere kringen en wil ik wel zo'n highlightend concealertje proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig