23 april 2011

LUSH PASEN - CANDY FLUFF EGG


Nu morgen de paasklokken in het land zijn, zijn paaseitjes natuurlijk alom aanwezig! Het paasei van Lush is roze, zoet en zit vol bloemig snoepgoed. My kinda egg!

Alleen al toen ik de beschrijving las (klik hier voor het volledig Lush paasgamma), was ik om: Het is net alsof je baadt in een bad van schuimige marshmallow, suikerspin en jelly beans.... wees maar zeker van je suikershot zonder dat je je mond hoeft open te doen!


Sinds donderdag heb ik het Candy Fluff Egg in mijn bezit, net op tijd voor Pasen! Het ziet er net ietsje anders uit dan op de promofoto, ik was zelf ook even in de war, maar toen ik aan het ei rook, wist ik dat het niets anders kon zijn dan hét Candy Fluff Egg :)

Als voorbereiding voor mijn dansshow van morgen, ga ik zometeen dus even in een relaxerend, roze bad zitten :D
Share:

8 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig