2 april 2011

PASEN BIJ LUSH

Pasen komt eraan (had ik nog maar 2 weken vakantie, zoals vroeger.... *mijmer*) en om de overvloed aan chocolade paaseitjes wat te temperen, kan je bij Lush terecht voor lekker badspul!Inspiratie haalt Lush dit jaar bij de diertjes:

Donkeyotee bath ballistic: een schattige, zonnige ballistic die geurt naar onze Charity Pot met ylang ylang, goudsbloem en geraniumolie. Hij bestaat uit vrolijke kleuren, met stukjes rijstpapier binnenin zodat ons ezeltje een beetje op een Mexicaanse piñata begint te lijken... perfect voor elk soort feest! Gooi er één in een vol bad en droom weg terwijl hij bruist en in je bad ronddobbert in een swirl van kleuren, en je betovert met zijn oliën die je humeur zullen verlichten.


Bunny Knot Wrap: de Lush knot wraps zijn een ecologisch alternatief voor cadeaupapier, waardoor we 11,6 ton afval per jaar kunnen vermijden! Kies deze schattige konijntjes-versie om al je Lush goodies in te verpakken. Deze ziet er extreem schattig uit rond een Candy Fluff ballistic egg … het sjaaltje is ontzettend gemakkelijk te plooien voor het bunny-effect en er zit trouwens een worteltje verborgen ergens in het sjaaltje!


Hippy Chick bath ballistic (veganistisch): dit kieske was zo populair vorig jaar, dat ze dit jaar terug is in een andere kleurtje. In de vorm van een klein wit vogeltje, met de geur van Lush’s populaire douchegel Happy Hippy, geeft deze ballistic je badkuip een fruitige boost van grapefruit, bergamot en wierookoliën. Ze zal door je bad vliegen met geluk in haar kielzog voor al wie baadt in haar frisheid.


Candy Fluff Egg bath ballistic: voor al wie toch zijn paasei-shot niet kan missen, hebben we dit zoetige roze ei ontworpen vol bloemig snoepgoed. Het is net alsof je baadt in een bad van schuimige marshmallow, suikerspin en jelly beans.... wees maar zeker van je suikershot zonder dat je je mond hoeft open te doen!


Happy Easter: nieuw voor 2011, is dit cadeau een hol ei van 500g, gemaakt van twee helften ballistic mix - de ene helft is gemaakt van de zoete Candy Fluff-mix, de andere van de verfrissende Avobath-mix. Binnenin dit gigantische ei zit een kleine Hippy Chick ballistic verborgen, klaar om geboren te worden. Dit jaar zit dit fantastische cadeau verpakt in een prachtige Knot Wrap-sjaal!

Gezien mijn voorliefde voor roze en zoete dingen, ga ik voluit voor de Candy Fluff Egg bath ballistic! En gaan jullie iets halen bij Lush van deze paascollectie?

Lush - Pasen @ Lush Antwerpen en Lush Brussel
Donkeyotee bath ballistic - € 3,95
Bunny Knot Wrap - € 3,95
Hippy Chick bath ballistic - € 3,95
Candy Fluff Egg bath ballistic - € 3,95
Happy Easter - € 23,95
Share:

5 opmerkingen

 1. Grrrr... Zo jammer dat ik geen bad kan nemen thuis (heb wel een bad, maar wij hebben een timer voor warm water, dus die kan maar voor een helft vollopen =(( )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er allemaal zo schattig uit!! Ik wil die Hippy Chic! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. AAAH, wat een leuke dingen.
  Zo schattig.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig