29 april 2011

REVIEW REDKEN INTRA FORCE

Een tijdje geleden schreef ik al over de nieuwe Redken Intra Force-lijn. Intussen kon ik de shampoo en toner aan een grondige test onderwerpen, dus lees verder!De thuisverzorgingen worden opgedeeld in producten voor natuurlijk haar en gekleurd haar. Dat is wel fijn, want de producten voor gekleurd haar bevatten een UV-filter om gekleurd haar en highlights te beschermen. Ze voeden en herstellen gekleurd (en dus kwetsbaar) haar om het te beschermen en verzorgen.
Ik testte de shampoo voor gekleurd haar en de toner voor natuurlijk haar.


De verpakkingen vind ik clean en stevig, het zijn strakke grijze flessen met zwarte drukknop. Het eerste wat opvalt als ik de fles open en onder mijn neus schuif, is de zalige geur! Als de geur tegenvalt, is dat voor mij meteen een afknapper, maar dat is met deze producten dus niet het geval. Een lekker munt/eucalyptusgeur komt je tegemoet, en zoals jullie misschien al weten, is dat iets dat bij mij wel in de smaak valt!


Intra Force shampoo:
Reinigende en activerende shampoo voor uitgedund gekleurd haar. Romige en ontgiftende shampoo die het haar zacht reinigt en bijdraagt tot de vermindering van overtollig talg en DHT. De formule werd verrijkt met UV-filters om de kleur te beschermen. Het haar ziet er gezonder, vitaler en voller uit.

De shampoo vind ik gewoon erg fijn, die goed schuimt en reinigt en erg fris aanvoelt. Dat hij ook nog eens mijn kleur beschermt, is mooi meegenomen.


Intra Force toner:
Voedende toner voor uitgedund natuurlijk haar. De lichte en voedende toner ontwart, hydrateert en versterkt onmiddellijk. Het revitaliseert het haar en de hoofdhuid en voorkomt het vroegtijdig breken van het haar. Het haar is gemakkelijk in vorm te krijgen, mooier en glanzender.

Het is met deze toner dat ik een onmiddellijk verschil voel, zelfs mijn hoofdhuid wordt echt gereinigd en begint te tintelen. Ook nadien, als ik mijn haar föhn, merk ik dat mijn hoofdhuid langer fris blijft onder de hete föhn en ik er beter tegen kan. Het is raar om te zeggen, maar zo'n frisse sensatie heb ik nog nooit meegemaakt bij een toner/conditioner.

Redken's Intra Force belooft zichtbaar resultaat na 4 weken en naarmate je de producten blijft gebruiken, wordt het haar voller, dikker en sterker.
Ik merk al een eerste resultaat onmiddellijk na het wassen. Mijn haar voelt voller, stugger ook. Het nadeel daarvan is dat ik meer moet kammen, want ik heb meer last van knopen. Ik denk dat je dat met mijn fijn haar niet kunt vermijden. Fijn haar + volume = knopen. Helaas.
Ik heb dat trouwens niet enkel met deze Intra Force, hoor. Als ik volumespray of -poeder in mijn haar doe, heb ik daar ook last van. It comes with the territory.

Ik neem het er dus graag bij, want ik ben zéér tevreden over de Intra Force-producten in mijn badkamer!

Redken Intra Force @ Redken salons
Shampoo - 290 ml - € 20,50
Toner - 245 ml - € 22,60
Share:

8 opmerkingen

 1. Klinkt zeer goed, misschien koop ik volgende keer deze! xx Kimberly Fashion Feature

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die toner moet je aanbrengen als een leave in product dus? Of is het eerder een verfrissende lotion die je uitspoelt na een tijdje?
  Heb al veel goeds gehoord over redken en wil precies de mannenlijn eens uitproberen.
  Hoe bevalt de kwaliteit van deze redken producten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Phil: Nee, het is echt een condition-product, dus ik laat het enkele minuten inwerken en dan spoel ik het uit. Dit zijn trouwens wel unisex producten, voor zover dat je de geur kunt appreciëren.
  Ik vind de kwaliteit van Redken prima! Ik ben al jaren Joico gewoon en dit kan er zeker aan tippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed!! UV bescherming is idd super belangrijk vooral nu met zonnig weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook helemaal gek van de geur. Vooral bij warm weer, door de munt/eucalyptus geur voelt het echt zo fris aan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt als een fijne shampoo! Extra knopen kan ik alleen niet gebruiken. :( De geur klinkt me wel als muziek in de oren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt erg goed, dat moet ik ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem ook fijn, al heb ik ook wel meer knopen..

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig