25 mei 2011

WELLA PRO SERIES - STYLE YOUR HAIR!

Dus je weet wat voor haar je hebt, je heb je basisverzorging onder de knie en wat dan? Dan ga je je haar stijlen!

Over exact een week liggen de nieuwe Wella Pro Series stylingproducten in de winkel (met uitzondering van de Air Mousse, daar moet je nog een maandje op wachten).


Eerst en vooral zijn er producten om je haar te fixeren. Zelf ben ik een volleerde haarlakgebruiker :D De Strong Hold en Max Hold Haarspray zijn je partners in crime als je je haar in toom of model wilt houden. Ik vind de Strong Hold ook al best fixerend en toch kamt de spray heel gemakkelijk uit mijn haar. De ultieme fixatie krijg je dan met de Max Hold. 
De haarsprays hebben een fijne nevel en dat bevalt mij best! Op die manier wordt heel je kapsel ineens gefixeerd.

De Max Hold Mousse doet wat de haarspray doet, maar dan in moussevorm. Ik heb wat zitten spelen met het product en ik heb de winnende combinatie gevonden: ik breng de volumemousse van hieronder aan bij de haarwortels, de Max Hold Mousse op de lengtes en punten en ik föhn dan mijn haar. Volume en hold to the max!


Er zijn dus ook een aantal volumeproducten. Voor mij en mijn fijn haar is volume altijd het eerste doel, dus ik focus mij meestal eerst op stylingproducten die volume geven. 
De Volume Haarspray is een bruikbare aanvulling in mijn haarroutine en ik maak er vaak gebruik van. Ik gebruik hem voor los haar, voor opsteekkapsels, ... eigenlijk voor alles!

Verder zijn er twee soorten volumemousse: een Volume Mousse en een Volume Air Mousse. De Volume Mousse heeft een vastere textuur, de Air Mousse is veel luchtiger van structuur. Uiteindelijk hangt het er een beetje van af wat je zelf graag gebruikt en of je van jezelf al dan niet wat volume in je haar hebt :)

Ik vind dit zeer degelijke stylingproducten. Je krijgt veel inhoud voor weinig geld, ze drogen je haar niet uit, je haar wordt geen plakboel, ze zijn gemakkelijk uit te kammen, helpen om je haar tegen UV-stralen te beschermen en ze werken ook gewoon erg goed!

Wella Pro Series styling lijn - beschikbaar 1 juni 2011:
Wella Pro Series Volume of Max Hold Mousse - 250 ml - € 4,99
Wella Pro Series Volume of Max Hold of Strong Hold Haarspray - 400 ml - € 4,99

Wella Pro Series Air Mousse - 150 ml - € 4,99 - beschikbaar 1 juli 2011
Dit artikel kadert in de Wella Pro Series Ambassadeur-wedstrijd. Ik werd benoemd tot een van de tien Wella Pro Series Ambassadeurs en blog de komende weken over haar, haarstijlen en -tips. Vanaf 16 juni 2011 kan je stemmen via de Facebook-pagina van Wella Pro Series België (een stem per Facebook-profiel) en de winnares mag twee dagen met Wella naar de International Trend Vision Award in New York.
Share:

9 opmerkingen

 1. Klinkt goed! Ik wil ze zeker uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Unfortunately we do not have Wella in Canada but that's what I use whenever I am in Europe :)

  Sincerely,
  ♥ Marta from With Love...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lovely blog!


  xoxo,

  colormenana.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas zijn deze producten voor mijn type haar echt waardeloos. Ik moet het niet wagen om met mousse of spray in de weer te gaan. Dan worden mijn krullen echt boos :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt wel fijn. Ik gebruik eigenlijk zelden haarmousse, teveel gedoe :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. in welke winkel kun je dit kopen dan, ik heb het nog nergens gezien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Anoniem: Ik heb ze al gezien in het Kruidvat, Delhaize, Carrefour, ... volgens mij zijn ze overal beschikbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb wel de shampoo gezien maar nog niet de mousse, maar ik zal gaan kijken. Dank je voor je reactie

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig