7 mei 2011

WELLA PRO SERIES - TUTORIAL - VOLUMINEUZE KNOTMijn eerste haartutorial is een fijn, gemakkelijk kapsel: een hoge, volumineuze knot. Ideaal voor het warme weer: je haar wordt opgestoken, hangt niet in je nek en toch komt het een beetje fashionable over :) En het is zeker geschikt voor mensen met fijn haar (uiteraard ook voor mensen met gewoon of dikker haar).

Het is trouwens ook het allereerste filmpje waarmee ik full face op mijn blog sta, dus ik vind het best spannend! En uiteraard heeft YouTube er weer een zeer mooie still uitgekozen - daar moeten ze toch wel dringend iets aan doen!

Wat is jullie go to-kapsel voor warm weer?

Dit filmpje kadert in de Wella Pro Series Ambassadeur-wedstrijd. Ik werd benoemd tot een van de tien Wella Pro Series Ambassadeurs en blog de komende weken over haar, haarstijlen en -tips. Vanaf 16 juni 2011 kan je stemmen via de Facebook-pagina van Wella België (een stem per Facebook-profiel) en de winnares mag twee dagen met Wella naar de International Trend Vision Award in New York.
Share:

19 opmerkingen

 1. Ik heb mijn haar ook met die heerlijke weer opgestoken. Heel leuk gedaan. Je moet vaker haarfilmpjes doen :)
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan :) In de zomer is het inderdaad heerlijk om je haar uit je nek/rug/gezicht te hebben :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje! Moet je vaker doen! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk filmpje! Ik ga het zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk gedaan ,helaas is mijn haar net te kort om dit te doen :( en hoor ik daar een limburgs accent? :D of moet ik mijn oren eens laten uitspuiten? haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk filmpje!! Heb je goed gedaan :D Nu begin ik mijn lange haren te missen haha =(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuk filmpje, zeker vaker doen :D De tutorial was echt goed te volgen, mooie knot heb je ermee gemaakt! Wil het zeker eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg leuk!! en idd erg Carry! ik ga het eens uitproberen. Misschien ook leuk met een sjaaltje/haarband langs de voorkant van je hoofd?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Woehoe! Very nice! Ik ga dat ook eens proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aha, een mede- limburgertje ;)
  Leuk filmpje !! Moet je zeker vaker doen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. HEEL leuk gedaan! Zie je wel dat je geen schrik moest hebben, iedereen is superlief! En terecht, want het is een hele leuke tutorial. x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk gedaan, ik moet zeggen dat ik ook bezegend ben met zo'n volumevol kapsel (kuch) dus voel je vooral niet alleen op de wereld haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk gedaan! Je hebt trouwens een leuk jurkje aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel tof filmpje! Echt leuk gedaan!
  Ik draag mijn haren ook altijd in een knot bij warm weer, maar op die manier heb ik het nog niet geprobeerd. maar dat ga ik in de toekomst zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk filmpje! Je praat ook zo vlot! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Héél leuk gedaan en het resultaat mag er echt wel wezen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig