7 mei 2011

SWAROVSKI BOUTIQUE, COLLECTIE & EAU DE PARFUM AURA


Sinds midden april kan je in Hasselt terecht voor de vernieuwde Swarovski Boutique, een winkelontwerp met als thema Crystal Forest, waarbij er ruimte is voor heel veel licht.


Het concept is heel open en je kan als het ware vanop de straat al goed binnenkijken, terwijl de winkel je uitnodigt om dichterbij te komen en meer moois te ontdekken. Trust me, ik ben er al langs gewandeld, en ik had echt een drang om me aan de vitrines te gaan vergapen :)

De collecties die Swarovski voor ons in petto heeft, heb ik ook al even kunnen bekijken op een van de persdagen. Wat onmiddellijk opviel, was de Hello Kitty-collectie. Ik ken een aantal mensen die hier erg blij mee zullen zijn! :)


De horloges van Swarovski vielen bij mij wel in de smaak. Hier zitten er toch wel een aantal mooie exemplaren tussen!

Verder biedt Swarovski heel wat mooie juwelen aan in heel veel verschillende types en kleuren. Voor elk wat wils, dus!


Welke is jullie favoriet? Gaan jullie voor speels of eerder voor de gesofisticeerde stukken?

Sinds kort heeft Swarovski sinds kort ook zijn eigen eau de parfum, Aura. Het flesje is strak en vangt de schittering van het licht, met als pronkstuk het geslepen kristal bovenop de dop. Een juweeltje op je parfum!
De flesjes zijn bovendien navulbaar, dus als je een nieuw flesje zou willen kopen, ben jij goedkoper af en is het milieu daar ook blij mee.


Het is een zoetere, bloemige geur, met ingrediënten als lychee, roze peper, amber, benzoëhars, witte muskus en tuberoos. Tegen mijn verwachtingen in vind ik dit een erg lekker geurtje!

Swarovski Boutique Hasselt
Hoogstraat 16
3500 Hasselt

Swarovski eau de parfum Aura - 30 ml € 56,85 - 50 ml € 76,85 - 75 ml € 97,40 (prijs zonder korting)

Foto's Swarovski Boutique © Filip De Smet
Share:

10 opmerkingen

 1. Mooi, ben er ook al eens voorbijgewandeld maar durfde niet te gapen!!!

  Hoeveel kost het parfum, uit jouw beschrijving lijkt het helemaal iets voor mij... En zo'n prachtig doosje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben vooral voor de hello kitty's :) Maar die poppetjes vind ik ook leuk!
  Ik vind het geurtje ook wel lekker ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Evelien: Ik heb er erbij gezet! Het is niet zo goedkoop, het is dan ook een eau de parfum, maar dit zijn ook de prijzen zonder korting, die je dus nog wel krijgt in verschillende parfumeriewinkels.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pretty! Al deze sieraden schitteren zo mooi. En Hello Kitty is zoooo schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. HELLO KITTY!!! :-) Oh en het parfum ruikt echt lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste

  Hebben jullie nog Eau de Parfum van Swarovski?
  Dank voor uw antwoord, Christine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Christine,
   Het spijt me, dit is mijn persoonlijke blog, dus ik verkoop hier zelf geen producten.
   Hopelijk vind je het parfum nog elders, succes ermee!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig