30 juni 2011

REVLON SCENTED NAIL ENAMEL - SWATCHES


Deze Revlon-lakjes zijn 'die met een geurtje', waar je hier al iets over kon lezen.Peach Smoothie is een nude kleurtje met wat gouden shimmer. Hij is nét niet dekkend, hier draag ik twee laagjes, waarschijnlijk was een derde nog beter geweest.


Mad About Mango is dan weer een fel kleurtje, beetje oranjekoraal. Hij ruikt lekker zoet, volgens the boyfriend naar aardbeien :)


Pretty In Papaya neigt wat naar rood op de foto, maar is een hot pink met oranje, deze vond ik ook erg mooi.Passion Fruit lijkt heel erg op Plum Seduction (swatch vind je hier), waar iets meer roze in verwerkt zit. Geen exacte dupe dus, maar ze liggen erg dicht bij elkaar.


Ocean Breeze vond ik dan weer het moeilijkst om te lakken, met zijn metallic finish. Niet mijn favorietje, maar wel in your face!

De lakjes zijn dus bewerkt: eens de nagellak is opgedroogd, ruik je een lekker geurtje, dat varieert naargelang de kleur. Ik vind het wel een fijne extra, zo geurende nagellak :) De geur blijft bij mij zo'n twee dagen hangen, trouwens.

Revlon Scented Nail Enamel - Limited Edition - 14,7 ml - € 8,95 - verkrijgbaar vanaf medio mei 2011 @ Galleria Inno, Planet Parfum en enkele erkende parfumerieën
Share:

13 opmerkingen

 1. Ik heb dat mango-kleurtje. is zo lekker zomers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie zomerse kleurtjes!
  Vooral Pretty in Papaya is mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij is de paarskleurige de mooiste, maar paars is dan ook mijn lievelingskleur...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleurtjes, maar ik hoef niet zo nodig geurende nagels. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren, die eerste kleur vind ik wel leuk (wel jammer dat hij niet zo heel dekkend is).
  Ik vind het wel grappig eigenlijk dat er geurtjes in de nagellakjes zitten. Vind het toch maar raar precies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel een leuk idee! Mad about mango is een superkleur. Must-have voor de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Peach Smoothie lijkt me wel wat. Lang geleden had Nivea ook zo'n lakjes, met rozengeur. Was enorm fijn .. tot ik chips ging eten .. Elke keer ik een paar exemplaren in m'n mond stopte had ik een walm paprika en rozen .. niet de ideale mix :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, die oranje-kleurtjes!!! Me wants

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleurtjes en wat toch een leuk idee, zo'n lak met een geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. grappig dat ze een geurtje hebben! ik vind de kleurtjes prachtig, vooral de roze/paarse!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig