29 juni 2011

BEAUTYLOVES GOES BLOGGERS EVENT part three

Derde en laatste deel vandaag is voor L'Occitane! Klik hier voor de MAC-presentatie en hier voor die van Professionails.

L'Occitane viert in 2011 het 35-jarig bestaan. Al die tijd willen ze de Provençaalse levenswijze doorgeven, met als focus gezichtsverzorging en geuren.


L'Occitane heeft vijf nieuwigheden in petto voor ons deze zomer en dit najaar. Eerst en vooral kan je nu al het Verveine Soleil-gamma kopen. Verveine Soleil is een limited edition van hun gewone Verveine, waar ze een kruidenboeket samenstellen rond de verbena (een plant die langs de Provençaalse wegen groeit), zodat de geur perfect is voor de zomer. Denk verbena, anijs, basilicum en munt; klinkt dat niet heerlijk fris?


Vanaf augustus is het dan de beurt aan de producten uit de Lavande-lijn. L'Occitane gebruikt de essentiële olie van de Lavandula Angustifolia, oftewel echte lavendel. De verpakking wordt gebaseerd op een 'estagnon', een metalen flesje dat eigenlijk wordt gebruikt om parfum in te bewaren.


In september krijgt Immortelle een plaatsje in the spotlight. De Immortelle-lijn zag het licht in 2001 en is eigenlijk een bloem die nooit verwelkt. Ideaal voor anti-ageing, dus :) Immortelle bestaat dit jaar 10 jaar en krijgt daarom ook een nieuwe, strakkere verpakking. Ook de formule werd gewijzigd en de producten zijn vier keer beter dan de vorige versie.

In oktober gaan we de Afrikaanse toer op, want daar haalt L'Occitane hun karitéboter vandaan. De karitéproducten krijgen een limited edition verpakking die geïnspireerd is op traditionele, West-Afrikaanse stoffen (op de foto naast de lavendelproducten!). De producten worden ook verrijkt met de woestijnroos uit Marokko, Egyptische hibiscus en cacaobloem van de Ivoorkust.

Tot slot kregen we ook een sneak peek van de kerstcollectie, maar daar heb ik jammer genoeg geen foto's van. Ik kan je wel vertellen dat het een kleurrijke Kerst wordt!


Om ons de geuren en kleuren van de Provence helemaal te laten beleven, waren er zelfs aangepaste drankjes en hapjes: een lavendeldrankje (met munt, denk ik), een verbena-ijsje en een lavendelkoekje met honing en marsepein (en dat was lekkerrrr!!).

Veel nieuwtjes dus, waar we later dit jaar zeker meer over zullen vernemen!
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig