5 juli 2011

RITUALS MAKE-UP


Wie mijn blog al een tijdje leest, weet dat ik dol ben op het merk Rituals. Tot voor kort bleef mijn liefde beperkt tot de lichaamsverzorging, maar recent testte ik ook wat make-up van het merk uit.
Rituals verrijkt zijn make-up met edelstenen, amethyst en pure robijn. De amethyst zorgt voor innerlijke rust en een gezond evenwicht in het lichaam. Het verstevigt de huid en laat hem er gladder uitzien. De robijn staat voor kracht, energie, moed en passie. In de make-up zorgt het voor elasticiteit en een gezonde glow.

De make-up van Rituals komt in een mooie, classy, zwarte verpakking. Sommige doosjes openen als echte schatkistjes, dat vind ik wel mooi gedaan.

  

De Long-lasting Nail Varnish in Sweet Sapphire (limited edition) is een langhoudende nagellak, verrijkt met robijn en saffier. Het een mooi lichtgroen kleurtje, een cream nagellak met lichte shimmer. Ik draag hier drie laagjes. Let trouwens niet te hard op de oneffenheid op mijn middelvinger, ik kwam die dag terug van onze bouw en mijn nagel had wat schade opgelopen :)


De Star Secret in Moon is een oogpotlood met scherper en smudger - altijd handig, zo'n product waar gewoon alles bij zit dat je nodig hebt! Het oogpotlood brengt héél gemakkelijk aan en ik vind het bovendien een prachtig kleurtje. Het is geen zwart, geen gewoon grijs, maar er iets tussenin, met een blauwige schijn en enkele fijne glittertjes.


Nog zo'n toppertje is hun Super Shine Lipgloss. Deze heet Crystal Glow en hij geeft ook net dat aan je lippen: een subtiele glow, want echt veel kleur geeft deze niet af. De lipgloss is niet erg dik, maar wel plakkerig. Ik weet dat veel mensen dat een nadeel vinden, maar ik vind dat juist een pluspunt! Blijft namelijk lekker lang op je lippen zitten :)

Rituals Long-lasting Nail Varnish - 10 ml - € 10,90
Rituals Star Secret - € 8,90
Rituals Super Shine Lipgloss - 6 ml - 12,90
Share:

16 opmerkingen

 1. Van de lipglosses ben ik ook fan, ik gebruik deze ook wel eens voor een bruid omwille van de mooie glans!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw, wat mooie make-up!
  Het nagellak kleurtje is zo mooi.
  Het oogpotlood superhandig, ik gebruik altijd een smudger om mijn oogpotlood wat te blenden en minder hard te maken, en de lipgloss is ook supermooi!!!
  Ik moet zeker de make-up eens checken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze producten zien er erg mooi uit! Vooral de nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb een gloss die op die laatste lijkt. vind de gloss van rituals wel fijn, verder heb ik er eigenlijk niets van

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zelf niet zo dol op de make-up van Rituals. Vind het allemaal een beetje hoog van de toren blazen (edelstenen en mineralen erin, hadsikidee, prijs omhoog!). Ik ga liever voor TBS!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben fan van de lipgloss! Hij is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De lipgloss ziet er heel leuk uit. De glitters zijn subtiel en dat is wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat oogpotlood zegt me wel wat. Hoe zit het met de houdbaarheid ervan?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OMG ik had niet eens door dat er een slijper zat aan de achterkant van de smudger :') Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie spulletjes. Lipglosjes van Rituals zijn altijd erg fijn. Heb ook dit nagellakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die lippengloss is zo mooi <3
  Leuke dingen.
  Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben niet zo'n lipglossmeisje, maar moet toegeven dat deze er toch wel héél erg goed uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie producten, dat lakje is echt mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow dat lakje is zo mooi!! Ik heb nog nooit Rituals makeup gebruikt, maar ik heb veel goeds gehoord erover!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie gloss, ook zo mooi ingepakt allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig