3 juli 2011

LUSH THE JOY OF JELLY SHOWER JELLY


Douchen is een noodzaak, maar het kan ook gewoon erg veel fun zijn! LUSH heeft daar het ideale product voor: de shower jelly!

Shower Jellies zijn douchegels in een soort van blubberige, vaste vorm. Mijn keuze (of eerder: mijn neus) viel op The Joy of Jelly, hij ruikt namelijk hetzelfde als de Sex Bomb bruisbal. Denk: yasmijn, tijgerlelie en ylang ylang.


Douchen met een Shower Jelly vergt wel wat handigheid. Of, zoals het personage Vivian in de film Pretty Woman zei: "Oops... Slippery little suckers".


De jelly volledig in een keer gebruiken, vind ik niet zo ideaal, en er een stukje proberen afknijpen in de douche creëert dus een gladde situatie, maar ik heb wel een oplossing! Ik heb de jelly op voorhand in kleine blokjes gesneden met een keukenmes, dus nu hoef ik er in de douche maar een blokje uit te halen en in mijn puff te stoppen. Want zo gebruik ik hem het liefste: het begint dan lekker te schuimen en geuren, zalig! Voor extra frisheid kan je de jelly ook in de diepvries steken, sensatie verzekerd!

Hebben jullie al eens zo'n jelly in huis gehaald?

LUSH The Joy of Jelly shower jelly - 100 g - € 5,95
Share:

11 opmerkingen

 1. Dit is mijn lievelingsjelly van Lush. Vind de geur echt heerlijk en in tegenstelling tot de zepen die ik heb gebruikt, blijft deze geur na het douchen wel op je huid hangen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja! Ik had de Snowshowers die was ook héérlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er super leuk uit, wil ik wel eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit een jelly geprobeerd, maar als ik dit lees krijg ik zin om naar de Lush winkel te lopen en deze geur aan te schaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt wel leuk zo een product, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb deze ook en gebruik hem ook met een puff! Anders is het idd een glibberige toestand :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Snap niet zo goed wat je met puff bedoelt (beauty-loser als ik ben :) ). Ziet er wel cool uit vind ik, en de ingrediënten kondigen een fantastische geur aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @candyandtreats: Google eens douchepuff op afbeeldingen :) Je zal het wel direct herkennen, het is zo een "bolletje" met een koordje aan dat je dus in plaats van een washandje of zo kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh wat ziet 'ie eruit om op te eten! Prachtig! Ik wil nog altijd eens een jelly proberen. Lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn Sweetie Pie showerjelly is al volledig op :) en nu heb ik Joy of the Jelly en de Woosh in m'n badkamerkastje staan. Leuke tip: steek hem eens in de vriezer :p ideaal voor de zomerdagen

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig