28 juni 2011

SOLEIL TAN DE CHANEL - POUDRE SOLEIL 4 LUMIÈRES IN 537 BRONZE CORAIL

De make-up zomercollecties hebben dit jaar dik gescoord, in mijn ogen. Ook van Chanel is er iets in mijn make-uplade beland en wel dit zonnepoeder in Bronze Corail.Chanel heeft twee zonnepoeders in zijn zomercollectie: Bronze Corail en Bronze Rose. Bronze Coral is de donkerste van de twee, maar op mijn hand leken de swatches vrij gelijkaardig en "verdween" Bronze Rose meer dan Bronze Corail. Als ik dan toch het geld op tafel leg, wil ik wel dat de bronzer een beetje te zien is :)


Het fijne aan dit product is dat je alle kleuren samen kan nemen, maar dan eigenlijk nog eens apart een highlighter, shaper/bronzer en blush hebt. Multifunctioneel, quoi! En dikke liefde, dat vooral :)

Chanel Soleil Tan De Chanel - Poudre Soleil 4 Lumières 537 Bronze Corail - 14 g - € 50,85 (brutoprijs)
Share:

10 opmerkingen

 1. Hij is echt mooooi ! Ik heb hem ook in mn handen gehad maar dan toch niet meegenomen, khad al teveel geshopt :p !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de Bronze Rose en gebruik hem dagelijks :) Het Chanel logo is zelfs al aan het verdwijnen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die is prachtig. Mooie swatches <3
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi :) ik heb de rose omdat mn huid te licht is voor deze. Een prachtig product he!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gorgeous! Wat een prachtig poedertje zeg! Wel pretty pricy, maar boy... Lijkt me heerlijk deze te bezitten!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig