13 juli 2011

BABOR ANTI-STRESS FLUID


Voltijds werken, bouwen, bloggen en dan ook nog eens mijn sociaal leven onderhouden, vergt wat oefening en wordt soms wat te veel. Er zijn nu eenmaal van die dagen dat 24 uur gewoon niet genoeg is...
Stress werkt zich dan ook wel eens uit op mijn huid en ik heb dan last van roodheid en af en toe een puistje (zelfs op mijn leeftijd, zucht).

Ik testte onlangs een 7-dagenkuur van Babor. Babor heeft twee nieuwe geconcentreerde kuurtjes ontwikkeld: De New Skin Fluid herstelt de bovenste huidlagen en maakt de huid terug glad. Het Liquid Repair Complex (in water oplosbare ceramiden uit zonnebloem, witte lupine en smalle weegbree) bouwt de huidbarrière terug op, zodat je huid terug zacht wordt en een gezonde teint krijgt; Hyaluronzuur hydrateert de huid en na 7 dagen heb je terug een 'nieuwe huid'.


De Anti-Stress Fluid kalmeert de huid en versterkt haar weerstand (dankzij aminozuren uit riet en een paddenstoelsoort, zonnebloemolie en slangenkruid). Roodheid wordt aangepakt met effectieve anti-stress werkstoffen zoals bisabolol, gember, ballonnenplant en peptiden. 

Ik testte deze Anti-Stress Fluid eind juni, traditioneel een drukke periode op het werk (alles moet klaar zijn voor het verlof), een maand waarin de zomeractiviteiten terug op gang komen en waarin ik een aantal blogevents op de planning had staan. Veel werk en weinig slaap = vermoeide en rode huid.

De fluides zijn verzegeld in steriele glasampullen, wat fijn is, want dan blijven de werkstoffen actief. Ik had wel wat problemen met het openen van de ampulletjes, om een of andere reden brak het ampulletje bij mij nooit af op het randje, maar wat lager.Aangezien de ampul van glas gemaakt is, was het dan wel even opletten.


Ik bracht het 's avonds aan, na de reiniging, en depte het in mijn huid. Door de melkachtige textuur voelde het onmiddellijk heel herstellend en kalmerend aan. Daarna gebruikte ik mijn gewoonlijke avondproducten.

Dit is een fijn bijkomend kuurtje en is geen extra belasting in mijn avondroutine, ook omdat het slechts 7 dagen in beslag neemt. Mijn huid reageerde er in elk geval goed op dus ik weet wat te kopen bij een volgend stressmoment!

Babor Effect Fluids 2011 - verkrijgbaar in schoonheidsinstituten en online op Babor 
New Skin Fluid - 7 x 2 ml - € 32,50
Anti-Stress Fluid - 7 x 2 ml -  €29,50
Share:

7 opmerkingen

 1. Ziet er leuk uit, heb al veel gehoord over het merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende het merk via de schoonheidsspecialiste en dit lijkt me wel een fijne kuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt als iets wat ik nu kan gebruiken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaaa!!! Want-want-want!!
  Haha, ik heb ook ontdekt dat werken slecht voor je is ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ze deze week ook aan het testen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende dit nog niet.. Leuk artikel.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt super!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig