12 juli 2011

LANCASTER SELF TANNING EASY BRONZE MILKY SPRAY


Onlangs vierde Peggy haar verjaardag en wij mochten meevieren, want ze gaf aantal leuke spulletjes weg. De Lancaster Self Tanning Easy Bronze Milky Spray kwam mijn richting uit! Hun zelfbruiners geven de bekende goudbruine Lancaster-teint, niet te onderscheiden van een natuurlijk gebruinde huid.

Deze Lancaster zelfbruiner is er eentje voor het lichaam. Lancaster is al 30 jaar de pionier in zonneproducten, dus ik had hier uiteraard hoge verwachtingen van! :)


De Easy Bronze Milky Spray met SPF 6 is een hydraterende, fluweelzachte, melkachtige spray, die eenvoudig aan te brengen is en de huid snel een goudbruine teint geeft.

Een spray is op zich altijd handig, maar deze is best stroef. Als ik zelfbruiner opdoe, werk ik altijd in fases, dus mijn handen hangen dan ook vol zelfbruiner, maar dan is de spray niet meer zo gemakkelijk te bedienen (te glad meets te stroef = onhandig). Oplossing: eerst overal sprayen, daarna pas uitsmeren :)

Los daarvan smeert het product wel gemakkelijk uit, het is een fijne melk die makkelijk over de huid te spreiden is en snel intrekt. Geen plakkerige beentjes te merken! De dag nadien heb ik inderdaad een heel natuurlijke lichtbruine teint en amper vlekken (een beetje aan mijn pols, maar ik had daar iets te veel gesmeerd - en met een beetje make-up remover was dat ook meteen weg).


Groot pluspunt: de zelfbruiner vervaagt ook heel geleidelijk zonder vlekken! Bij sommige zelfbruiners is de overgang naar je eigen (niet-gebruinde) kleur een echte nachtmerrie, dan lijk je een beetje op een dalmatiër, maar niet zo bij Lancaster.

Ik ben wel niet zo zot van de geur van de melk. Het is niet de typische zelfbruinergeur, maar echt aangenaam vind ik hem niet. Je ruikt er gelukkig niets meer van eens het product is ingetrokken!

Uiteindelijk is dit een fijne en erg goede zelfbruinende melk. Geeft een mooi, niet al te nep ogend kleurtje, vervaagt zonder vlekken en brengt gemakkelijk aan. Geslaagd!

Lancaster Self Tanning Easy Bronze Milky Spray - 150 ml - € 32,00 (brutoprijs)
Share:

2 opmerkingen

  1. Ik ben blij dat je er toch tevreden over bent. Nu de zon weer verdwenen is kunnen we weer allemaal aan de selftan!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig