16 juli 2011

GOT2B POWDER'FUL - YAY OR NAY?Mijn fijne haartjes kunnen altijd wel een volumeboost gebruiken, dus toen ik in mijn lokale Kruidvat deze got2b Powder'ful spotte, nam ik hem mee!


Ik geef toe, ik heb me een beetje laten beïnvloeden door alle reviews die ik over volumepoeders heb gelezen en ik was natuurlijk gewoon erg nieuwsgierig of het ook voor mij zou werken. Meer hierover in het filmpje!


Het is een poeder dat je op droog haar aanbrengt: je wrijft het poeder eerst uit in je handpalm tot het onzichtbaar wordt en brengt het dan aan bij de haaraanzet, ofwel breng je het poeder rechtstreeks aan bij de haaraanzet en verdeel je het met je vingers in je haar.

Werkt het? Ja, als je er veel van gebruikt. Voor mij niet zo'n aanrader, hopelijk hebben jullie er betere ervaringen mee!

got2b Powder'ful - 10 g - € 6,49
Share:

11 opmerkingen

 1. Ik heb het Osis+ poeder en het effect blijft ook een beetje uit... Ik laat de poeders sindsdien aan mij voorbijgaan. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, jammer dat het niet het gewenste effect geeft!
  Want ik wil ook wel wat meer volume in m'n haar :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het Osis + poeder en vind het ook niet wauw. Mijn haar wordt er heel stug van en nadien moeilijk door te kammen. Niks voor mij dus :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dat poeder onlangs ook gekocht en ben er niet echt tevreden van. Het maakt je haar zo stug en plakkerig. Ik hou het nu bij mijn volumespray :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg jammer. Een NAY.
  Osis is een heel fijn merk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je er een filmpje van gemaakt hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook, vind het fijn voor af en toe bij mn pony te gebruiken maar het is idd zeker geen wonder poeder ofzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind Rootlift van Redken heel goed werken. Het geeft mijn fijne haar echt heel wat volume. Bovendien hoef je geen ingewikkelde brush-toestanden te doen. Heel simpel: Rootlift op de wortels van je haar spuiten en ondersteboven drogen en hello volume. Ik kan niet meer zonder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. handig! ook geen aanrader dus voor mijn futloos en fijn haar. en wordt je haar hier niet dof van? want kan aannemen als je donker haar hebt dat het poeder toch een waasje nalaat, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Steffi: Dof niet echt, dat valt wel mee. Het poeder wordt ook onzichtbaar als je het in je handen of haar uitwrijft, maar ik weet niet hoe het werkt bij donker haar. Ik ga het in elk geval niet meer aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig