18 juli 2011

CLINIQUE MOISTURE SURGE TINTED MOISTURIZER SPF 15


Een goed jaar geleden gebruikte ik het laatste restje van mijn toenmalige Clinique getinte dagcrème, Moisture Sheer Tint. Ik wilde toen een nieuwe tube kopen, maar kon hem nergens meer vinden. Uit assortiment, waarschijnlijk. Dikke domper op mijn vreugde, want dat was voor mij echt Holy Grail- materiaal.


Toen ik de Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer overal zag opduiken, ging er een lampje branden. Ik weet het natuurlijk niet 100% zeker, maar het lijkt erop dat ze het product herlanceerd hebben, misschien met een vernieuwde formule, in elk geval met een andere verpakking.


Dit is in mijn ogen geen foundation, maar zorgt wel voor een vleugje kleur. Ik gebruik het heel vaak om naar het werk te gaan of als ik een luie dag heb, gewoon omdat het zo gemakkelijk in gebruik is. Ik neem een erwtje van het product, smeer het uit tussen mijn vingers en breng het dan aan op mijn gezicht, op dezelfde manier als ik dagcrème aanbreng. Mascara op, en klaar!


Geen heavy duty dus, wel een lichte dekking en een gezonde teint. Ik ben (terug) fan! Het product werkt ook vochtinbrengend, maar ik gebruik sowieso altijd eerst mijn gewone dagcrème, alvorens ik hiermee aan de slag ga.

Er zijn trouwens 4 kleuren beschikbaar (bij ons), ik heb nummer 3 - Neutral, en dat is de perfecte match.

Clinique Moisture Surge Tinted moisturizer SPF 15 - 30 ml - € 24,71 @ ICI PARIS XL
Share:

15 opmerkingen

 1. Lijkt mij een hele fijne getinte dagcrème. En fijn dat hij nog goed hydrateert ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hier een foundation variant van. En die is zo fijn. Leuk product.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. thanks voor de review:) ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn dat je toch weer z'n product hebt kunnen vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit, ik ga hier zeker een staaltje van vragen. Bedankt voor de tip :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed! Een tinted moisturizer heb ik ook altijd in huis, handig voor de luie zondagen etc ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ziet er een interessant product uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is exact wat ik nodig heb voor mijn gevoelige huid! Ik ga het zeker eens uitproberen!!Dankje voor de toffe post!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze gaat op mijn wishlist, even de kleur opzoeken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb deze al eens geswatch in de winkel en sinds dan twijfel ik. Hoe lang houdt ie het uit, qua houdbaarheid?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Ivy: Hangt een beetje van je huidtype af. Ik heb een gemengde huid (normale wangen, vettere T-zone) dus als ik veel aan mijn gezicht zit, hangt er niet meer veel rond mijn T-zone tegen dat ik van mijn werk terugkom. Dus dan helpt afpoederen wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Ivey: Maar ik vind hem wel goed! Zou hem zo opnieuw kopen, beste tinted moisturizer die ik tot nu toe gekocht heb. Die van Laura Mercier kan ik bijvoorbeeld niet aanraden :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig