26 juli 2011

LAURA MERCIER OIL FREE FOUNDATION SUNNY BEIGE


Deze Laura Mercier Oil Free Foundation zag je voorbijkomen in mijn favorietjes van juni. Eentje die ik vaak gebruikt heb, waar ik op zich wel tevreden over ben, maar net niet wild van ben.


Ik kocht deze enkele maanden geleden in Brussel. Ik had een staaltje van een andere Laura Mercier- foundation, maar die vond ik wat te crèmig van structuur, dus nam ik deze Oil Free Foundation mee naar huis. 

Over de kleurselectie geen kwaad woord, Laura Mercier beschikt over tal van kleuren en tinten, ik vond zonder problemen mijn match. De verpakking is gemaakt van mat glas met een pompje, het ziet er heel strak en degelijk uit.


De foundation blijft gedurende de dag mooi zitten op mijn huid en is zeker geschikt voor een gecombineerde huid. Waarom het dan niet meer dan meh is, is vooral omdat ik de textuur toch nog iets te crèmig vind. Ik gebruik veel liever lichtere texturen op mijn huid, anders krijg ik al snel het gevoel dat er "iets" op mijn huid ligt. Dat is natuurlijk jammer, want dit is geen goedkope foundation. Beetje een miskoop van mijn kant dan, op het eerste zicht zag deze er wel erg goed uit.

Hebben jullie al eens een Laura Mercier-foundation gebruikt?

Laura Mercier Oil Free Foundation - 29 ml - € 46,00 @ Cosmeticary
Share:

2 opmerkingen

  1. Ik ben erge LM fan, maar ik moet je hierin gelijk geven! Ik kocht de nieuwe foundation, Crème Smooth Foundation en alhoewel zij deze als een lightweight omschrijven vind ik hem toch te dekkend. Over hun andere producten niets dan lof van mijn kant!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die kende ik nog niet. Hij ziet er wel heel goed uit, prijzig! Maar wel kwalitatief goed.
    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig