24 juli 2011

LAURA MERCIER UNDERCOVER POT

Toen ik afgelopen december dit Laura Mercier-kitje scoorde, beloofde ik dat er reviews van zouden komen. Beter laat dan nooit, en zo geschiedde :D


De Undercover Pot is mijn favoriete product uit deze set, zoals je wel zal merken aan de foto's. So excuse the dirtyness, maar het is een bewijs dat ik het vaak gebruik. Zo vaak zelfs, dat ik "pan" heb geraakt, woehoe!

Dit kleine potje huist drie producten in een: links de Secret Camouflage, rechts de Secret Concealer en onderin het Loose Setting Powder.


Secret Camouflage is een concealer voor je gezicht, met uitzondering van de huid onder je ogen. Hij is ook iets droger en minder creamy dan de Secret Concealer. Deze heb ik minder intensief gebruikt, gewoon omdat ik het niet altijd nodig vind. Hij werkt prima op oneffenheden en rode plekjes.

Secret Concealer is dan weer de concealer voor onder de ogen en daar ben ik ruim halfweg, denk ik. Ideaal voor dagen waar mijn gewone concealers (YSL Touche Eclat of Maybelline Dream Lumi Touch) het net niet halen wegens korte nachten of uitputtende weekends :) Hij is creamy, maar niet té creamy (I'm looking at you, Bobbi Brown) en ik breng hem aan met een concealerkwastje dat ook bij de set zat.


Ik werk af met het Loose Setting Powder, zodat de concealer goed blijft zitten. Het lijkt wat op Benefit Powderflage, hoewel ik eerlijk gezegd denk dat geen enkel setting poeder zo fijngemalen kan zijn als de Powderflage. Niettemin een fijn poeder, aangenaam en voelt zacht aan. Als ik dit kleintje meeneem, heb ik alles wat ik nodig heb in compacte vorm.


De swatches heb ik een beetje extra dik aangebracht, zodat alles goed zichtbaar zou zijn, maar in het echt is het poeder natuurlijk niet meer zichtbaar eens aangebracht en blend je de rest ook weg.

Welke concealer is jullie favoriet?

Laura Mercier Undercover Pot - € 36,00 @ Cosmeticary
Share:

6 opmerkingen

 1. Hij is fijn! al gebruik ik hem veel te weinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zweer bij Touche Eclat, maar die Secret Concealer lijkt me wel wat. Je weet per toeval niet of die ook apart te krijgen is? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Freya: Ja hoor, de producten zijn ook apart te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik de secret concealer vrij vaak (yep, heb het nodig!) en daarover het secret powder; ook voor de ogen. Ben er super blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik de concealer palette.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuk product, zo heb je alles bij de hand en hij klinkt ook heel goed!! Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig