22 juli 2011

MY WEEKEND BAG

Regelmatig sjees ik naar de (bijna) andere kant van het land (zo ook dit weekend, Gentse Feesten, here I come!). Zonder mijn verzorgings- en beautyspulletjes vertrek ik natuurlijk niet, dus kijk even mee naar wat er allemaal in mijn weekendtas verdwijnt. De huidverzorging blijft vrij stabiel, de make-up durft wel variëren, afhankelijk van wat ik draag en waar ik zin in heb.


Deze producten zijn de basis: verzorging en hygiëne (klik op de link voor de review of meer info).


ICI PARIS XL Refreshing Toning Lotion (een degelijke lotion, al kan hij mijn überfavoriet van Chanel niet van de troon stoten), Clinique Liquid Facial Soap (deze is bijna op, daarna begin ik aan eentje van Origins!), Lancaster Express Cleanser (nog maar net in gebruik, dus binnenkort review!), Clinique All About Eyes oogcrème, Estée Lauder Advanced Night Repair oogcrème, NuBo reissetje (serum, dag- en nachtcrème - soon review!), Jean Paul Gaultier body lotion, LUSH Snow Fairy douchegel (zo zoet, candy in a bottle!), Batiste droogshampoo (the best for lazy days!), Sanex dermo Repair deo, Bourjois oogmake-up remover (mijn favoriete oogreiniger).


Hier zie je Wella Pro Series Volume haarspray, mijn absolute lieveling Jean Paul Gaultier Le Classique en Sensodyne Repair & Protect tandpasta, recent in gebruik genomen. Sensodyne was wel al een vaste waarde in huis, ik poets er al half mijn leven mee, maar deze laat mijn tanden en mond erg verfrist achter. Nog een tip voor mensen met een kleine mond: de Sensodyne tandenborstel heeft bij mijn weten de kleinste kop in tandenborstelland. Andere tandenborstels zijn mij al snel te groot, maar deze is perfect! Ik kan overal goed aan en krijg dus propere tandjes :)

Niet op de foto: enkele watjes, wattenstaafjes, pincet, speldjes, elastiekje, een kam en een borstel.


En de make-up! Ik probeer altijd vanalles mee te nemen, zodat ik ter plaatse nog kan zien of ik voor een full face ga dan wel voor basismake-up.


Je ziet MAC Fix+ mini, Laura Mercier gezichtsprimer (hier komt nog een battle review van, muhaha!), Maybelline SuperStay 24h foundation, Benefit Powderflage, MAC Painterly paint pot, MAC Blacktrack fluidline, MAC Golden bronzer, MAC Trip Cool Eye Shadows, MAC Prim & Proper blush, MAC Prep + Prime poeder, YSL Volume Effet Faux Cils mascara, MAC Feline potlood, Maybelline Dream Lumi Touch concealer, Guerlain Météorite Poudres de Perles in Mythic Parfait, Shu Uemura wimperkruller.

Niet op de foto: zo'n 10 tot 15 kwasten om al deze make-up mee aan te brengen :)

Ik vind dat het eigenlijk nog wel meevalt :D Wat nemen jullie mee op weekend? Komt het wat overeen met mijn hoeveelheid of komen jullie met minder rond? Let me know!
Share:

11 opmerkingen

 1. Leuk om te zien! Als ik pas laat mijn spullen pak raak ik meestal een beetje in de war en dan neem ik echt teveel mee, maar als ik van te voren een beetje oplet dan valt het heel erg mee, dus soms is het iets minder dan wat jij meeneemt en soms meer, en heel soms heel erg veel meer :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige collectie van producten! Veel plezier opde Gentse feesten! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. JGP Classique <3 Ik ben er ook gek op. En trip-paletje van MAC is ook mijn favoriet om mee te nemen, heb alleen andere kleuren erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke producten allemaal! Dat Guerlain poeder is zoooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! Ik vind dit best veel voor een weekendje weg. Ik probeer dan meestal met mijn staaltjes toe te komen, ik heb er zoveel en dan komen die ook nog eens van pas. En mijn make-up tasje natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. meestal probeer ik zo min mogelijk mee te nemen... maar dat lukt me nooit, want dan denk ik oh dat moet ik nog meenemen, en dat mag ik niet vergeten. met gevolg teveel dingen mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig ben ik dus niet de enige die een heleboel dingen meezeult op weekend :).
  Verder kijk ik uit naar de primer-battle.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben hier ook schuldig aan hoor :d probeer het altijd in beperking te houden maar mensen zeggen nog altijd dat ik te veel makeup meezeul hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dat je erg veel meeneemt. Maar je kan maar genieten van je producten.

  Zelf probeer ik toe te komen met de basics en staaltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb mezelf aangeleerd om voor korte trips alleen oogpotloden en een highlightkleur mee te nemen zodat ik de penselen thuus kan laten, maar ik heb weer een nagellakzwakte...ondanks dat ik op dag van vertrek alles vers in de lak zet moet ik een paar flesjes meenemen die ik vervolgens niet eens gebruik lol :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig