10 september 2011

ROGER&GALLET CREME SUBLIME BOIS D'ORANGE


Eerst even een poll (eerlijk zijn, hè!): wie smeert er dagelijks handcrème?
Ik probeer zelf dagelijks minstens een à twee keer te smeren en ik ben erop voorzien: er staat een fles handcrème in mijn slaapkamer (nog even smeren voor het slapen gaan) en ik heb standaard een tubetje in mijn handtas zitten. Vaak zie je aan de handen hoe oud iemand is en ik wil (ijdel als ik ben) later geen levervlekken op mijn handen (Heet dat zo? Van die ontsierlijke bruine vlekken op je handen?), dus ik smeer nu al preventief.De nieuwe Roger&Gallet Crème Sublime Bois d'Orange zorgt voor je handen én je nagels en bevat SPF 15. Het is een echte crème, geen lotion, dus heeft een rijkere textuur, maar smeert wel gemakkelijk uit en dringt vrij snel in. Er is echt geen vettig laagje te bespeuren na gebruik. Je handen kunnen rekenen op überhydratatie en bescherming dankzij arganolie, theunisolie en D-panthenol.

Met zijn 75 ml is het bovendien een mooi formaat om in de handtas te gooien en hij is in mijn ogen ook nog deftig geprijsd.

Dit toefje is genoeg voor mijn beide handen

En de geur? Hout en oranjebloesem, een geur waarvan ik me kan voorstellen dat hij perfect hoort bij de nazomer (en het zou fijn zijn als we er ook een zouden krijgen)! Persoonlijk ben ik er niet zot van en is hij me iets te sterk, maar daarmee spreek ik mij dus niet uit over de kwaliteit van het product zelf, want geur is zoiets persoonlijks. Als handcrème werkt hij heerlijk, maar voor mij mag het een ander geurtje zijn.

Houden jullie van geurende handcrème? Of gebruik je liever een neutrale crème?

Roger&Gallet Crème Sublime Bois d'Orange handen&nagels SPF 15 - 75 ml - € 9,90 - verkrijgbaar vanaf 15 september 2011 - enkel bij de apotheek
Share:

7 opmerkingen

 1. Ik moet eerlijk zijn, ik zou hem alle dagen kunnen gebruiken maar ik vergeet het te vaak.
  Enkel in de winter, als het al te laat is want dan zijn mijn handen superdroog, gebruik ik ze vaak!!!
  Moet er verandering in brengen dus!!
  Deze klinkt best goed, ik hou wel van een geurtje, benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik élke avond handcrème. In de dag niet zo vaak. Ik vind de geur wel erg fijn :-) Echt een fijne handcrème

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik smeer elke dag een aantal keren. Ik heb dan ook overal tubes: op mijn bureau, in mijn handtas, op de salontafel :) Over deze heb ik al veel goede reviews gelezen. Denk dat ik hem wel ga kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handcreme is echt enkel vlak voor het slapen gaan. Ik vind dat iedereen zo iets heel rijk en dik moet gebruiken om het zware werk te verrichten. Door de dag is het gewoon handen wassen met zeep of zo alcoholgel.
  Kan niets zeggen van het product zelf, maar de verpakking vind ik enorm knap. Dat patroon heeft iets van het midden oosten.

  Ben ik trouwens de enige die de handpalmen altijd wil afvegen als je handcreme door de dag gebruikt? Zelfs met alles wat snel intrekt heb ik nog iets van 'er plakt precies iets'. Veeg het wel vaak af aan mijn armen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Phil: ik doe net hetzelfde! Ik smeer en veeg dan even de handpalmen af aan de handdooek voor ik vertrek!
  Dit is trouwens een hele fijn handcrème!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik nooit een handcreme. Ik heb alleen handcreme nodig in de winter. Deze klinkt erg goed, want ik ben fan van citrusgeuren. Oranjebloesem klinkt dus erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik bijna geen handcremé. Behalve in de winter. Deze lijkt mij ook wel fijn.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig