28 oktober 2011

DEMAK'UP REINIGINGSPRODUCTEN


Groot nieuws voor de Demak'Up-liefhebbers! Tot voor kort bleef Demak'Up bij watjes, oogpads en reinigingsdoekjes, maar vanaf nu zijn er ook vloeibare reinigingsproducten te koop. Centraal bij deze reinigingsproducten staat de katoenplant, net zoals bij al hun andere producten.


De lijn bestaat uit een reinigingsgel, -melk en een micellaire toner. De producten zijn geschikt voor elk huidtype en zijn parabeenvrij. De verpakking is simpel, strak en erg herkenbaar. Het past in de hele Demak'Up-lijn en -filosofie. Alle drie de producten hebben een drukknop en je kan de flesjes op hun kop zetten. Het stoort mij absoluut niet, maar ik kan mij wel inbeelden dat een pompje voor de reinigingsmelk bijvoorbeeld handig was geweest.


Demak'Up Reinigingsgel Schuimend: Dit is een doorzichtige reinigingsgel zonder overweldigende geur, die een beetje schuimt, maar niet overvloedig. Ik vind hem degelijk en erg fijn geprijsd, dus ik denk dat dit veel mensen zal aanspreken. Mijn normale/gemengde huid kon hier goed tegen en ik kreeg er geen trekkerig gevoel van.


Demak'Up Reinigingsmelk Smeuïg: De melk heeft dezelfde neutrale geur als de reinigingsgel, werkt ook fijn en verwijdert mijn gezichtsmake-up zonder al te veel hindernissen. Oogmake-up gaat niet zo gemakkelijk, daar moet ik toch wel een aparte oogreiniger voor gebruiken.


Demak'Up Micellaire Tonic Fris: De toner is voor mij het topproduct van de drie. Demak'Up brengt hiermee een zeer betaalbare en gemakkelijk verkrijgbare micellaire reiniger op de markt. Hij voelt inderdaad fris aan en laat geen vettig laagje achter.

De producten bevatten een subtiel parfum, met topnoten van grapefruit en perzik, hartnoten van katoenbloem, waterlelie en pioenroos en basisnoten van ceder en muskus. De hele lijn is een mooie aanwinst, maar als ik een aanrader heb, is het toch wel de micellaire tonic!

Demak'Up reinigingslijn - verkrijgbaar bij de drogisterij
Reinigingsgel - 200 ml - € 5,89
Reinigingsmelk - 200 ml - € 4,89
Tonic - 200 ml - € 4,89
Share:

7 opmerkingen

 1. De producten zijn erg fijn, heb ze ook

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijken me best fijne producten, vooral de melk en tonic. Die wil ik best eens testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed ! Ben zeker benieuwd naar de micellaire reiniger. Van reinigingsmelk ben ik meestal niet zo gauw onder de indruk, it's all the same to me :d

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tonic klinkt wel goed. En zo aan de ingrediënten te lezen ruiken de producten wel erg lekker !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ze allemaal proberen. Klinkt allemaal zo goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er wel benieuwd naar, misschien als ik mn reiniger opmaak dat ik deze probeer :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig