29 oktober 2011

L'ORÉAL PROFESSIONNEL TECNI.ART - SUPER STYLE HEROES + WINNNN!


Super Style Heroes to the rescue! In het mini-stripalbum trotseren de drie helden de saaiheid en on-trendyness waar de stad Look City mee kampt en geven ze de inwoners hun haarstijl terug.


Elk van de superhelden staat voor een specifiek product: Horizon Fix, Bad Mud en Super Dust.


Horizon Fix is een horizontale diffusiespray, dat de haaraanzet volume geeft. Je sprayt het aan de wortel, verdeelt het over de haaraanzet met de vingertoppen. Wil je extra volume? Gebruik dan nog een haardroger. De horizontale kop is erg handig en helpt om de spray gemakkelijk te richten. Uiteraard maakt deze spray al deel uit van mijn ochtendroutine, of wat dacht je? :) #volumelover Check trouwens het kapsel van de blonde super hero, wat een volume, love it!


Bad Mud, een modellerende structurerende wax met een kleiachtige en crèmevolle textuur. Een nootje van deze wax opwarmen in je handen en verdelen in je haar geeft je de gewenste look. Geschikt voor kort tot halflang haar, dus broerlief kreeg de gebruiksinstructies mee. De pasta ziet er in het potje trouwens hard uit, maar is juist zacht en erg gemakkelijk te verdelen.


Super Dust is een texturiserend en volumegevend mineraalpoeder, een principe dat ik al kende van enkele andere gelijkaardige producten. Omdat het een mat effect geeft, is het niet helemaal mijn goesting, maar ik heb wel een nieuwe functie ontdekt! In principe steek ik mijn haar niet op op dezelfde dag als ik het was, dat werkt namelijk niet zo goed (je haar is nog iets te glad, te proper bijna). Een beetje van dit poeder texturiseert onmiddellijk het haar, dus je kan het eigenlijk gelijk opsteken. Handig!

Now... for the fun stuff! Je kan deze producten hier op BeautyLoves winnen, jeeej! Omdat ik liever drie winnaars heb dan een, geef ik elk product weg aan een winnaar. Wat moet je doen?
  • Stuur mij een e-mail op info[at]beautyloves.be met je gegevens (naam, adres, e-mail);
  • Vermeld daarbij ook welk product je graag zou willen winnen, je kiest dus tussen de Horizon Fix, Bad Mud en Super Dust;
  • Voor een extra kans: volg BeautyLoves via GFC of Bloglovin';
  • Voor een extra kans: 'like' de BeautyLoves Facebook-pagina;
  • Voor een extra kans: tweet 'RT Win een van de drie nieuwe L'Oréal Professionnel Super Style Heroes stylingproducten bij @BeautyLovesBE'
  • Deze winactie loopt tot en met 05.11.2011 middernacht en is enkel toegankelijk voor lezers en lezeressen uit België.
Veel succes!

L'Oréal Professionnel Tecni.Art Super Style Heroes - verkrijgbaar bij L'Oréal Professionnel-kappers 
Horizon Fix - € 16,30
Bad Mud - € 16,30
Super Dust - € 16,30
Share:

6 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig