10 oktober 2011

MATRIX DESIGN PULSE

Met je haar durven spelen, vergt soms wel wat moed. De tijd dat ik superkort haar had, is al lang voorbij en ik durf zeker geen violinezwarte verf in mijn haar meer doen (toch sta ik zo vereeuwigd op mijn rijbewijs... auch!).


Maar met styling kan je nog wel alle kanten op! Is het niets voor jou, dan kam of was je het eruit :) De Matrix Design Pulse stylingproducten werden gecreëerd om een boost te geven aan je haarstijl. Er zijn drie nieuwigheden:


Get Action Wax: een aerosol spray-wax met een sterke, flexibele houding. Geeft een satijn-matte afwerking; een textuur die kan worden aangepast aan om het even welke situatie - casual of club.
In mijn favorieten-filmpje van september draag ik deze spray-wax in mijn haar, dus het is zeker niet enkel voor kort haar. Een heel  interessant product, dat mij eigenlijk wel verrast heeft! Het werkt inderdaad gewoon als een haarspray, maar de textuur is dan semi-mat en waxachtig. Ik heb het aangebracht op de voorste lokken (aan mijn oren) en op mijn frou. Het hielp om mijn lokken te plaatsen waar ik ze wilde, te modelleren en ze bleven daarna ook netjes zitten. Iets dat niet alle stylingproducten kunnen met mijn haar. Chapeau!

Iron In: een lichte, thermale mist voor langdurig behoud. Beschermt de haren tegen warmte (haardroger, stijltang, krultang, ...) tot 204°C. Anti-kroezeleffect met een zachte en glanzende afwerking.
Je haar beschermen tegen hitte is gewoon erg belangrijk. Zo'n spray is handig en gemakkelijk; zeker als je snel-snel tussendoor nog even je haar wilt stijlen of krullen!

Mega Dust: volumegevende textuur met een mega-effect, ultieme lichtheid. Matte afwerking, sterke houding.
Ik heb niet zo'n goede ervaring met volumepoeders, ik begin te vermoeden dat het minder geschikt is voor mijn haarlengte. De matte afwerking is voor mij ook niet erg aantrekkelijk, ik heb als vrouw toch liever een glanzende bos haar :)
Maar mijn broer was mijn Chinese vrijwilliger, hèhè! And he liked it! Textureert, geeft volume, hij vond de matte afwerking ook fijn. Maar hij heeft wel iets langer en dik haar (als in: langer dan twee centimeter, maar geen lang haar), dus waarschijnlijk zou hij snel door het poeder zijn en dus was de prijs wel een dealbreaker.
Nu ben ik wel benieuwd! Wat is het wildste dat jullie ooit met jullie haar hebben gedaan?
Denk aan styling, maar ook aan kapsels, kleuren, enzovoort!

Matrix Design Pulse - verkrijgbaar bij
Get Action Wax - 150 ml - € 16,50
Iron In - 250 ml - € 16,50 
Mega Dust - 7 gr - € 16,50
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik verander regelmatig van haarkleur. Van nature lichtbruin maar al blond geweest, donkerbruin tegenwoordig meestal en de gekste kleur ooit was een soort lichrosse kleur. Heel leuk eigenlijk maar wel moeilijk om te combineren met kledij, veel kleuren pasten daar niet bij. Denk aan Bree van Desperate Housewives, zo was het :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb al 'n beetje alles gehad qua kleuren & lengtes, behalve een permanent. Qua opsteekkapsel heb ik hier een foto waar mijn haar hoog en schuin getoupeerd was. Ik was op slag 10 cm groter, lol. ;)
  Trouwens... Op de volgende meeting vraag ik je naar je rijbewijs. Must-see! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vroeger van die dikke blonde spice girl strepen in mijn haar gehad :) Ben ook wel benieuwd naar je rijbewijsfoto !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van blond naar donkerrood en carré. En in de jaren 80 was ik volledig new-wave :)
  Ik wil jouw rijbewijs foto wel eens zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende het product nog niet. Ziet er goed uit.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dreads gehad, in mijn eigen lokken. Bijna 3 jaar lang (in knalrode henna-lokken)! Op den duur vielen ze uit elkaar, en toen ben ik gaan kammen (in 2008). Nu ben ik platinablond, and love it! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb al fel koper haar gehad. Daarnaast heb ik nog henna haar gehad-> Lichte rosse schijn op mijn natuurlijke haar dus. Eén keer is mijn haar bijna roze uitgevallen. Daarna heb ik mijn haar nooit meer zelf geverfd.
  Daarna was ik bruin. Daarna wegens fout van de kapper bruin/zwart (neen meneer dat is niet mijn eigen haarkleur).

  Toen blond in alle verschillende variaties. Nu weer meer donkerblond omdat ik graag terug mijn eigen haarkleur zou willen om zo weer naar een meer koperachtige kleur te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n mist die je haar tegen hitte beschermt lijkt mij écht fijn. Enne, met mijn haar heb ik nog nooit iets wild gedaan, en dat hou ik ook liefst zo :D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig